Sylvia Nylin blir ny vd för Destination Kalmar
Foto:Destination Kalmar

Nu är det klart att Sylvia Nylin blir ny vd för Destination Kalmar.

– Vi är väldigt nöjda och glada över att vi kan knyta till oss Sylvia. Hon kommer att bidra med stor kunskap och energi som behövs för att föra Destination Kalmar in i framtiden, säger Lasse Johansson, ordförande för Destination Kalmar AB.

– Destination Kalmar har potential att utvecklas och Sylvia har en stor roll i processen att uppnå det, säger Lisa Jalmander, vice ordförande, Destination Kalmar AB.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi får med denna rekrytering en ny vd med bred erfarenhet av lednings- och utvecklingsarbete från många olika sektorer i samhället. Sylvias kompetens inom kommunikation och att arbeta med att etablera och utveckla relationer med partners och andra intressenter kommer att stärka bolagets fortsatta utveckling, säger Ulrick Hultman, vd för Kalmar Kommunbolag AB.

Sylvia Nylin har tidigare arbetat bland annat som vd för Svenska Möten och vice generalsekreterare vid Svenska Turistföreningen. Hon börjar sin anställning på Destination Kalmar i september.

– Kalmar är en fantastisk kommun med stor potential och jag ser fram emot att få bidra med mina erfarenheter till Kalmars fortsatta utveckling och självklart också att hitta mina små egna smultronställen i regionen, säger Sylvia Nylin. 

– Från mina år inom besöksnäringen tar jag bland annat med mig lärdomar om hur viktigt det är med samverkan mellan alla lokala aktörer och intressenter för att nå framgångar. Den kunskapen i kombination med mitt stora intresse och kunskaper inom kommunikation, hållbarhet och digitalisering tror jag blir en bra kombination för uppdraget, fortsätter Sylvia Nylin.

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report