TUI i nytt samarbete med Greenfee365

Tor 30 jun, 2022 - 7:02
TUI i nytt samarbete med Greenfee365
Foto:TUI

Nu har TUI startat ett nytt samarbete med företaget Greenfee365 – en positiv nyhet för alla golfälskare som vill spendera några eller alla sina semesterdagar på golfbanan. 

En undersökning genomförd av institutet Kairos Future visar att intresset för aktiva semesterresor har ökat med 24% i de nordiska länderna under pandemin. Golf är en storfavorit bland svenskarna därför lanserar TUI ett nytt samarbete med företaget Greenfee365 med syfte att göra det enklare för golfare att spela under sin semester runt om i världen. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Nu kan alla TUIs kunder boka sina golfrundor på ett enkelt och tryggt sätt både hemifrån och på plats under sin resa. Samarbetet betyder att Greenfee365s snabbt växande antal golfbanor automatiskt kommer att visas på TUIshemsida, med syftet att göra det lättare för golfare att hitta, boka och spela under sin semester. Tillsammans kommer båda företagen att uppmärksamma olika banor och destinationer för att förbättra relationen mellan golf och resor.  

– Aktiviteter under semestern är en växande trend bland svenskarna. Detta samarbete är en perfekt kombination för våra kunder. Med vårt utbud av hotell runt om i världen, tillsammans med Greenfee365:s innovativa bokningsplattform, kan vi erbjuda golfälskare en fantastisk möjlighet att enkelt planera hela sin golfresa redan innan sin semester, säger Tommy Serban Kommersiell Direktör på TUI. 

Enligt Pressmeddelande

SENASTE NYTT

ANNONS: