Från blomsterlandet till hotellobbyn: Maria Fjellström tar över Quality Hotel Luleå

Maria Fjellström började som 16-åring som lekledare, diskplockare och garderobiär på hotellets nattklubb. Efter tolv år i Mälardalen som bland annat hotelldirektör gör hon den 1 augusti sin första dag som VD och hotelldirektör för Quality Hotel Luleå.

Det är få serviceyrken som Maria Fjellström inte har haft. Från nattklubb till bageri, till IKEA, till tågvärd och aerobic instruktör. Nu senast arbetar hon som butikschef för Blomsterlandet i Luleå. Det är med andra ord en sann servicehjälte som tar över Quality Hotel Luleå på Storgatan.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Quality Hotel är eventhotell där verkligen allt kan hända. När vi söker personal så söker vi bredd och gärna människor som tillför det lilla extra. Med Maria så fick vi plusmenyn när det gäller “det lilla extra”. Hon kommer in med en fantastisk bakgrund som svämmar över av erfarenheter och kreativitet. När nu Quality Hotel Luleå är inne i en spännande utvecklingsresa så blir Maria en oerhört viktig pusselbit för att navigera rätt, säger Quality Hotels driftsdirektör Susanna Ståhl.

Maria Fjellström som börjar det nya jobbet den 1 augusti kommer inte bara in med yrkeskunskaper utan också utmärkelser från tidigare arbetsplatser som “Årets glädjespridare” och ledare för “Årets nöjdaste personalgrupp”. 

– Jag är van att ha många järn i elden och trivs allra bäst när jag får vara spindeln i nätet, dra i mina trådar och utnyttja mina kontakter för att nå ett bra resultat, vad det än må gälla. Nu blir uppdraget att ta Quality Hotel Luleå på en spännande utvecklingsresa. Nöjda gäster ska få ännu fler argument för att checka in och hotellpersonalen ska ha branschens bredaste leende, säger tillträdande hotelldirektör Maria Fjellström.

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report