Fredrik Holmdahl Krall Event mottar utmärkelsen "Årets Turismföretag 2021" av Anna Ohlin Ek, vd Destination Läckö-Kinnekulle AB
Fredrik Holmdahl Krall Event mottar utmärkelsen ”Årets Turismföretag 2021” av Anna Ohlin Ek, vd Destination Läckö-Kinnekulle AB

Varje år får ett företag utmärkelsen ”Årets turismföretag” i Destination Läckö-Kinnekulle. – ett stipendium för företagsamhet inom besöksnäringen i Götene och Lidköpings kommuner. Utmärkelsen delas ut för att lyfta företagandet inom turismnäringen, premiera företag som bidragit till ökad besöksnäring samt för att inspirera fler till företagande inom turism. 

Det företag som får utmärkelsen bidrar till Destination Läckö-Kinnekulles strategier för en hållbar turismutveckling, vilket bland annat innebär att verksamheten bidrar till att skapa en attraktiv destination för både boende och besökare året runt.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Det här är oerhört hedrande, för några veckor sedan fick vi den nationella utmärkelsen ”Årets arrangemang 2021″ av branschföreningen Svensk Live, och att vi nu även lokalt blir uppmärksammade och uppskattade känns väldigt roligt, säger Fredrik Holmdahl, Krall Event när han tar emot priset på Läckö under torsdagseftermiddagen den 14/7.

Utmärkelsen Årets Turismföretag i Destination Läckö-Kinnekulle 2021 delas ut till Krall Event med motiveringen:

”Evenemang fungerar som motor för besöksnäringsströmmar och Krall Event, med Fredrik Holmdahl i spetsen, har under många år varit en viktig evenemangsaktör i Destination Läckö-Kinnekulle. Genom att löpande programlägga, arrangera och projektleda stora evenemang av nationell karaktär, året runt, bidrar Krall Event till besöksnäringens utveckling i hela destinationen. 

Under pandemin, när många evenemangsarrangörer haft det tufft, har Krall Event dessutom varit på tårna och visat på stor kreativitet och företagsamhet genom att utveckla nya koncept för att kunna fortsätta erbjuda evenemang till våra kommuninvånare och besökare. Så snart pandemirestriktionerna lättade under sommaren 2021 var de redo och lanserade det nya konceptet ”Läckö sessions” som blev en stor hit.

Krall Event tilldelas utmärkelsen ”Årets Turismföretag i Destination Läckö-Kinnekulle” för sitt engagemang och sin företagsamhet och vi ser fram emot att de fortsätter att berika destinationens evenemangutbud under många år framåt!”

Årets Turismföretag utses av Destination Läckö-Kinnekulles styrelse och utmärkelsen delades ut till Fredrik Holmdahl på plats på Läckö slott under torsdagseftermiddagen inför kvällens konsert med Arvingarna, en del av konceptet Läckö sessions. 

Utmärkelsen delades ut av Anna Ohlin Ek Vd på Destination Läckö-Kinnekulle AB och består av 5000 kr i stipendiepengar.

– Att vi har en arrangör lokalt på den nivå som Krall Event som både bidrar till att programlägga våra arenor men även projektleder evenemang på uppdrag är en viktigt förutsättning för att möjliggöra den bredd av evenemang som vi har i destinationen och det är därför oerhört roligt att få uppmärksamma det fina arbete som görs genom den här utmärkelsen, säger Anna Ohlin Ek.  

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report