Under en dag i juli månad reste rekordmånga 28 228 landgångsresenärer, vilket man inte uppmätt sedan en julidag 1996.
Foto: For Sea

Ressuget är tillbaka och sundet korsas åter frekvent, likt tiden före pandemin. Hemester är här för att stanna och resenärerna är många. Under juli månad reste över 1 miljon med ForSea. Det gröna resandet visar på stor framgång.

Efter två tunga pandemiår är ForSea tillbaka på nivåer likt normalåret 2019. Resenärerna är många och längtan efter att äta gott, shoppa och besöka andra sidan sundet är stor. ForSea märker en ökning på framför allt landgångsresenärerna vilket också tyder på att just de korta, spontana resorna, ofta dagsutflykter, står för den stora ökningen. Under en dag i juli månad reste rekordmånga 28 228 landgångsresenärer, vilket man inte uppmätt sedan en julidag 1996. Resenärerna unnar sig inte enbart att resa utan tar även del av ForSeas utbud ombord vad gäller restaurang/café samt shopping. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”Det känns fantastiskt att efter två år kunna se stabilitet i vår resestatistik. Vi har under de gångna pandemiåren arbetat hårt på att förbättra upplevelsen för kunder och vår verksamhet och vi har i möjligaste mån seglat efter ordinarie turlista. Vi har lagt ner enorma resurser i vårt erbjudande ombord för att kunna säkerställa en hållbar resa utifrån många perspektiv. Nu står vi här med över 1 miljon resande i juli, KRAV-märkt restaurang och ett utbud i våra butiker som resenärerna uppskattar, vilket försäljningssiffrorna också tydligt pekar på. Lägg därtill det gröna resandet med en CO2-reduktion med 26 200 ton sedan 2016. Det känns fantastiskt”, säger Kristian Durhuus CEO på ForSea. 

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report