Foto:Martin Letzter på Mt St Elias, Alaska.

Martin Letzter har utsetts till VD för Ramundbergets Alpina Drift AB. Han tillträdde tjänsten den 28 november.

Martin kommer till Ramundberget från SkiStar AB, där han senast arbetat som strategichef samt destinationschef för den österrikiska skidanläggningen St. Johann in Tirol. Från 2017 till 2020 var han även destinationschef för Hemsedal i Norge. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Martin efterträder Philip Flacké, ägare av Ramundberget, som fortsatt kommer att arbeta med Ramundbergets fastighetsbestånd och den långsiktiga utvecklingen av Ramundberget.

– Jag är otroligt glad över att vi rekryterat Martin Letzter till rollen som VD för att driva våra verksamheter för den dagliga driften och stärka Ramundbergets organisation med sin gedigna erfarenhet. Detta medför att jag kommer kunna fokusera på att fortsätta förädla våra fastigheter och den långsiktiga utvecklingen av Ramundberget, säger Ramundbergets ägare Philip Flacké.

– Ramundberget har med sin fantastiska natur och långa skid- och värdskapstradition lyckats förmedla den genuina skidupplevelsen till våra gäster och skapa ett starkt varumärke vid vägs ände i Funäsfjällen. Jag ser fram emot att få bli en del av denna historia och att tillsammans med teamet i Ramundberget ta nästa stavtag på destinationens resa, säger Martin Letzter, ny VD för Ramundberget.

Innan tiden på SkiStar hade Martin ett förflutet inom mediebranschen samt som managementkonsult på Boston Consulting Group. Utöver sin professionella bakgrund har Martin även ett förflutet inom klättring och skidalpinism där man på meritlistan bland annat kan nämna att han korsat Svalbard på randonnéeskidor och blev yngste svensk att bestiga Mt. Everest 2006.

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report