Scandorama presenterar 2023 års resor

Tis 10 jan, 2023 - 7:00
Fotoi:Scandorama

I dagarna nås över 40 000 resenärer runt om i landet av Scandoramas nya katalog för 2023. I programmet presenteras över 100 upplevelserika resor inom Europa samt fri direktanslutning.

I det fullmatade programmet finns över 100 olika resor – allt från upplevelserika rundresor till avkopplande flodkryssningar, myllrande storstäder, weekendresor, vinresor och vandringsresor. Sedan mitten av november har alla resor legat uppe till försäljning på Scandoramas hemsida och bokningstrycket har varit högt. Här finns många storsäljare redan, bland annat den populära rundresan Nordkap med Lofoten, en storslagen bussresa med vidunderliga naturscenerier. Eller Alsace, Bourgogne & Champagne, en underbar bussresa för livsnjutare och vinintresserade i Frankrikes klassiska vindistrikt.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

  • –  Allt fler resenärer vill fylla sin semester med upplevelser istället för bara sol och bad.
  • –  På en flodkryssning får du en perfekt kombination av avkoppling och upplevelser säger Jeanette. Från kryssningsfartyget njuter du av vackra vyer när båten sakta glider fram och längs vägen blir det flera stopp i trevliga städer och utflyktsmål.

Att skapa resor där upplevelserna står i centrum är något som vi på Scandorama varit experter på i 43 år, säger Jeanette Larsson, marknadsansvarig hos Scandorama. Våra resenärer uppskattar att få en bekväm paketresa där de kan njuta av själva semesterupplevelsen till 100 procent, medan våra fantastiska Scandoramaguider tar hand om allt det praktiska.

I programmet finns flera olika flodkryssningar. Att spendera semestern på en flodkryssning har blivit oerhört populärt bland Scandoramas resenärer och 2023 har vi flodkryssning på Rhen, Main, Saar, Mosel, Donau, Douro, Seine eller Rhône. Alltid med helpension ombord.

NYHET för 2023 är att vi har fri direktanslutning från 37 orter till/från Malmö. Börja din resa redan i tex Kalmar, Jönköping eller Göteborg kostnadsfritt. Börja resan bekvämt redan på din hemort!

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report