Foto:Clarion Hotel

I helgen höll Nordic Choice Hotel sin årliga vinterkonferens i Stockholm, även kallad VK. Ett tillfälle där över 3000 anställda träffas från Sverige, Norge, Danmark och Finland för att uppmärksamma hotell och anställda för sina fina insatser som utmärkt sig under det föregående året.

Tre år i rad har Clarion Hotel Grand Östersund blivit nominerade till Clarion Hotel Of The Year och denna gången vann de det välförtjänta priset.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vilket år 2022 har varit! Året började när vi fortsatt var mitt i en pandemi och sedan har vi sett världsläget förändras enormt under året. Vi har alla påverkats och försökt hjälpa på olika sätt. När det började ljusna för besöksnäringen under våren gjorde det det med besked och vi avslutade året 2022 på ett helt fantastiskt vis. Vi på Clarion Östersund är ett väl sammansvetsat team med stor erfarenhet och kompetens av att alltid göra det bästa möjliga. Vi har kul tillsammans, vi är modiga och vi gillar att göra saker lite annorlunda. Att vinna Clarion Hotel of The Year är ett bevis för att vårt hotell är något alldeles speciellt. Vi fortsätter i samma anda under 2023 och vem vet vad som kommer att hända hos oss under året. Håll utkik! Säger Nicki Eby, Hotelldirektör för Clarion Hotel Grand Östersund

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

ANNONS: