Foto:TUI

Även sommaren 2023 kan Norrköping Airport erbjuda resor till Turkiet. Detta genom att TUI utökar sitt utbud från Norrköping och från april till oktober flyger med Jettime direkt till Antalya. Under hela sommarsäsongen går det även att boka charter till Cypern, Mallorca, Kreta och Rhodos med TUI.

Turkiet erbjuder ett solsäkert klimat, fina stränder och grön natur. Här finns också badorter, läcker mat och prisvärd shopping. TUI har gott om moderna All Inclusive-resorter, TUI Blue For Families med aktiviteter och TUI Blue For Two med fokus på semester för vuxna. Men också handplockat boende i kategorier från Litet och familjärt till De Luxe.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Det är väldigt roligt att vi nu utökar vårt utbud från Norrköping med direktflyg till Turkiet. Det är ett av våra mest populära resmål som erbjuder fantastisk mat, härliga stränder och naturupplevelser. Det är också ett land som är relativt billigt för svenskar att semestra i, vilket lockar många, säger Ronja Jakobsson, kommunikatör på TUI.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report