Foto:SBTA

SBTA har rekryterat Fredrik Hermelin som ny General Manager, att efterträda Lotten Fowler. Fredrik lämnar CWT och sin nuvarande tjänst som Senior Director, Global Sales och börjar på SBTA i april.

Fredrik, som bor i Stockholm har varit en del av CWT’s globala kommersiella team, med ett stort intresse för den pågående förändringen inom affärsrese- och mötes-industrin. Fredrik är också specialist på strategiska program och den otroligt spännande teknikutveclingen som nu sker både lokalt och globalt.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Fredrik har varit verksam inom rese- och besöksnäringen sedan slutet av 1990-talet, och har haft ledande befattningar hos KLM, British Airways, American Express Business Travel och sedan 2015 på CWT. Nu med mer än 20 års erfarenhet inom både kommersiella och operativa roller.

Fredrik har en naturlig passion för möten mellan människor och i det pågående paradigmskiftet inom branschen är han speciellt driven av att hitta innovativa lösningar som gör det möjligt för människor att resa & mötas på ett mer meningsfullt och hållbart sätt, antingen personligen, virtuellt eller i en spännande hybridmiljö. Förutom hans roll i vår dagliga affärsvärld leder Fredrik också bergsexpeditioner i Nepal, Afrika, Skottland men också i den svenska fjällvärlden.

SBTAs ordförande Mats Lagerholm säger i en kommentar att styrelsen är otroligt glada över rekryteringen. “Fredriks erfarenhet och entusiasm gör att vi känner oss trygga i förvissningen om att han är rätt person att leda SBTA framåt”.

Lotten Fowler, som lämnar föreningen efter 12 år, säger att antalet ansökningar som kom in överraskade i både antal och kvalitet och att valet av Fredrik Hermelin är “helt rätt och precis vad SBTA behöver”.

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report