Foto:SJ

Den som vill åka tåg mellan Göteborg och Stockholm under påsk måste ha is i magen. I princip inga resor på sträckan är släppta än på grund av banarbete. På andra sträckor ligger däremot en hel del tågavgångar ute.

De flesta av SJ:s tågavgångar fram till 28 maj går att boka. Men just över påskhelgen är det många avgångar som ännu inte är släppta. Det beror på att Trafikverket inte meddelat när banarbeten ska utföras, enligt SJ.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Vi uppdaterar dagligen utifrån den information vi får från Trafikverket så tipset är att gå in på morgonen och se om den sträckan man är intresserad av finns. De släpps eftersom”, säger Dan Olofsson pressinformatör på SJ.

Det är framför allt från skärtorsdagen till annandag påsk som det kommer att ske banarbeten eftersom det är färre som reser då, enligt SJ. Det är extra mycket runt Göteborg men även till och från fjällvärlden.

Om den avgången man är intresserad av inte går att boka och det står banarbete planeras är det inte någon risk att de försvinner helt, i alla fall inte för längre sträckor. Men det kan ske förändringar i tid.

”Eftersom de biljetter som inte går att köpa nu släpps pö om pö så är det ingen risk att bokningssystemet blir överbelastat”, säger Dan Olofsson.

Källa:TT-DI.SE

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report