Foto: Aviareps Nordic

Den årliga Dykmässan äger rum i Stockholm den 18–19 mars. Totalt kommer cirka 50 utställare att delta på mässan, och en av mässans största utställare är Aqaba turistbyrå.

I år kommer Dykmässan att äga rum i Nacka Strands lokal för möten & event, vilket ger gott om utrymme för utställare och besökare att utforska och engagera sig med den senaste dykutrustningen och tillbehören. På mässan samlas dykentusiaster, experter och leverantörer från hela världen för att visa upp det senaste inom dykningsteknologi, utrustning och resmål. Mässan är en idealisk möjlighet för dykare på alla färdighetsnivåer, från nybörjare till experter, att ansluta sig till likasinnade individer och organisationer.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

En av de största utställarna på mässan är Aqaba turistbyrå som har sällskap av flera av Jordaniens mest uppskattade och omtalade dykcenter, vilket ger besökarna på mässan en unik möjlighet att träffa några av de främsta dykexperterna i landet. 

  • Det är fantastiskt roligt att få ha Aqaba turistbyrå som utställare på mässan i år. Aqaba är en av de mest välkända dykdestinationerna i världen, med sitt kristallklara vatten och sina spännande vrak på havets botten, som årligen lockar dykare från hela världen, säger Tommy Jarnbrink, Arrangör av Dykmässan. 

Mässan kommer att innehålla ett brett utbud av informativa och engagerande seminarier och workshops, ledda av några av de mest respekterade namnen inom dykindustrin. Dessa sessioner kommer att täcka en rad ämnen, inklusive dyksäkerhet, undervattensfotografering och video, marin bevarande och mer. 

För de som vill uppleva Jordaniens fantastiska dykning kommer Royal Jordanian att börja flyga från Stockholm Arlanda Airport (ARN) till Amman Queen Alia Airport (AMM) två gånger i veckan, på måndagar och torsdagar, från och med den 29 maj 2023. 

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

ANNONS: