Foto:Vy Tåg

Varje år genomför Trafikverket en undersökning för att följa upp och utvärdera hur nöjda resenärerna är med den upphandlade trafiken. Undersökningen visar att 97 procent av resenärerna på sträckan Sundsvall-Östersund-Storlien är mer än nöjd med personalen ombord på Norrtåg. 

Vy Tåg som opererar Norrtåg och Vy får höga betyg på samtliga av sina sträckor. Till exempel skulle 82 procent av de tillfrågade resenärerna rekommendera andra att resa med Vy. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Full pott till vår personal ombord 

Det som sticker ut allra mest på samtliga sträckor är hur man uppfattar personalen ombord. De får riktigt höga betyg där vissa sträckor når full pott på 100 procent! Beroende på sträcka ger 92-100 procent av resenärerna positiva omdömen på vår personal.

– Vi arbetar varje dag för att ha nöjda kunder och det är roligt att undersökningarna visar att det ger resultat. För oss är det viktigt att vara en bra arbetsplats och vi lägger stort vikt vid att skapa goda förutsättningar för våra medarbetare, för de ska kunna göra ett bra jobb ute på tågen. Därför är det extra roligt att personalen ombord på tågen får höga betyg – de gör ett fantastiskt bra jobb, säger Dag Lokrantz-Bernitz VD på Vy Tåg.

Det finns områden som går att utveckla

Årets undersökning visar även att det finns områden som går att utveckla, till exempel utbudet i bistro.

– Vi är självklart glada över de fina omdömen som vi fått i den senaste undersökningen men vi kommer arbeta vidare för att få ännu fler nöjda resenärer. Vi värdesätter denna typ av undersökningar då det bidrar till en djupare förståelse för vad våra kunder tycker är viktigt och hur vi kan förbättra oss, säger Dag Lokrantz-Bernitz.

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report