Tallink Hotel Riga öppnar igen 

Mån 17 apr, 2023 - 7:01
Foto:Tallink Silja

Nu öppnar Tallink Grupp dörrarna till Hotel Riga igen, efter två och ett halvt års avbruten verksamhet orsakad av reserestriktioner i Lettland och större delen av Östersjöregionen på grund av Covid-19-pandemin och dess efterverkningar på hela besöksnäringen. 

– Vi är så glada över att nu inför högsäsongen äntligen kunna öppna vårt hotell i hjärtat av vackra Riga igen, där de stora sevärdheterna och attraktionerna ligger bara ett stenkast från vårt hotell. Under tiden som verksamheten legat nere har vi passat på att uppdatera hotellkoncepten och våra tjänster, och vi står nu redo att slå upp dörrarna och ta emot våra efterlängtade gäster igen, säger Ave Svarts, styrelseledamot för Tallink Hotels. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Tallink Grupp avbröt tillfälligt verksamheten på Tallink Hotel Riga, beläget i centrum av Lettlands huvudstad, den 18 oktober 2020. Detta på grund av ett kraftigt minskat antal gäster och bokningar till följd av covid-19-pandemin.

Tallink Hotels driver för närvarande fyra hotell i Baltikum – tre i Tallinn, Estland: Tallink Spa & Conference Hotel , Tallink Express Hotel och Tallink City Hotel, samt Tallink Hotel Riga i den lettiska huvudstaden.

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

ANNONS: