Foto:Visit Orlando

AVIAREPS kommer att marknadsföra Orlando genom strategiska handelsförsäljningsaktiviteter i Europa och Latinamerika.

Visit Orlando har utsett AVIAREPS till global representant för Pan-Europa och Pan-Latinamerika. AVIAREPS dedikerade lokala turismexpertteam kommer att ansvara för Visit Orlandos handelsförsäljningsrepresentation på de primära nyckelmarknaderna men även de sekundära marknaderna Sverige, Danmark, Norge och Finland, Nederländerna Argentina, Peru och Ecuador.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

  • Vi känner oss hedrade över att vara global representationsbyrå för Visit Orlando. Vår starka närvaro i både Europa och Latinamerika med egna kontor på alla nyckelmarknader ger oss en samordnad och lokaliserad försäljningsstrategi, säger Thomas Drechsler, COO Tourism på AVIAREPS.

AVIAREPS ser fram emot att utnyttja deras nätverk av starka lokala handelsförbindelser, samt att använda deras omfattande erfarenhet inom resebranschen för att marknadsföra Orlando.

Om AVIAREPS

AVIAREPS är ett världsledande internationellt representations-, marknadsförings- och kommunikationsföretag för varumärken inom flyg, turism, gästfrihet, mat och dryck. Företaget grundades i Tyskland 1994 med ambitionen att hjälpa kunderna att ta steget in på de globala marknaderna, och företagets globala nätverk expanderar nu runt om i världen på sex kontinenter.

Om Visit Orlando

Visit Orlando är den officiella turistföreningen® för Orlando, den mest besökta destinationen i USA, världens huvudstad för nöjesparker® och landets främsta mötesdestination. Viär en ideell branschorganisation som marknadsför och säljer Orlando-destinationen globalt och representerar mer än 1 300 medlemsföretag som omfattar alla delar av Central Floridas turistsamhälle.

Visit Orlando kopplar samman konsumenter och företagsgrupper med alla aspekter av Orlandos resesamhälle, oavsett om det gäller semester eller möten. Här finns sju av världens främsta nöjesparker – liksom uppfriskande vattenparker, aktiviteter för att komma i kontakt med naturen, livliga stadsdelar, en dynamisk matplats med Michelin-belönade restauranger och en gedigen kalender med underhållning och sportevenemang – Orlando är ett mångsidigt, välkomnande och inkluderande samhälle för alla resenärer. Mer information finns på VisitOrlando.com eller OrlandoMeeting.com.

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

ANNONS: