Foto:Taxi Stockholm

Taxi Stockholm ingår i ett exklusivt samarbete med TUI för att förse deras kryssningsresor med transporttjänster på land. TUI:s kryssningsfartyg kommer att göra fyra stopp i Stockholm under sommaren, där Taxi Stockholms bilar kommer att stå till förfogande.

– Vi är glada över att ingå i ett samarbete med TUI och att vi får chansen att visa upp Stockholm från sin bästa sida. Vi har en historia av tidigare samarbeten men det här är första gången som vi arbetar med TUI:s kryssningsresor, säger Johan Berkerud, projektledare inom upphandling på Taxi Stockholm.

Tanken bakom samarbetet mellan TUI och Taxi Stockholm, är att bidra till att stärka Stockholms turistindustri och ge TUI:s passagerare en bra upplevelse av staden. 

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

TUI är en ledande researrangör som erbjuder olika resepaket för semestern, däribland kryssningsresor runt om i världen. 

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

ANNONS: