Foto:Fazer Retail

I höst öppnar Fazer, genom nytt partnerskap med SSP Group, fyra Gateau caféer på Arlanda flygplats. Caféerna kommer vara belägna på Marknadsplatsen och F-piren på terminal 5, Sky City och terminal 2. Här kommer besökare och resenärer på språng att kunna njuta av hantverksbakat bröd, kaffebröd och bakverk bakade på franskt vis samt en lättare lunchmeny.    

– För oss på Fazer handlar allt om meningsfulla matupplevelser. Vi fortsätter att expandera med Gateau hantverksbageri och vi är mycket stolta över att snart finnas representerade på en så pass attraktiv plats som Arlanda flygplats. Det här kommer bli en viktig marknadsplats för Gateau, där vi kommer att tillföra en helt ny kategori med hantverksbakade produkter av hög kvalitet. Med SSPs expertis om marknadsplatsen tillsammans med vår passion för hantverkskunnande, kvalitet och underbara smaker har vi ett starkt partnerskap. Vi ser mycket fram emot att välkomna resenärer från världens alla hörn att uppleva vårt unika koncept, säger Johan Rosenblom, ansvarig för Fazer Retail.  

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

ANNONS: