Varsel om strejk och blockad taxi

Ons 30 aug, 2023 - 7:00
Foto:Creative Commons erkännande

Förhandlingarna gällande taxiavtalet mellan Biltrafikens Arbetsgivarförbund och Svenska Transportarbetarförbundet har strandat. Varsel om konflikt har aviserats av Transportarbetarförbundet. Medlare i konflikten är utsedda och förhandlingar pågår. 

Den 4 september sker följande om parterna inte enas innan dess:

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Blockad gällande nyanställning-, och inhyrning samt övertid- och mertid. 
Blockaden är nationell och berör omkring 1 800 företag och 8 300 förare, samt 2 640 åkare anslutna till beställningscentraler. Detta påverkar samtliga Trafikföretag som kör färdtjänst, skolskjuts och sjukresor med personbil (taxi).

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

ANNONS: