Foto: Clarion Hotel® C/o Strawberry

Nicki Eby blir ny VD för Clarion Hotel® Sea U i Helsingborg efter att ha tidigare varit VD på Clarion Hotel® Grand Helsingborg. Jenny Pieplow Benestam tar över som regional försäljningsdirektör för det södra distriktet inom Strawberry.

Nicki Eby uttrycker sin glädje över att leda Clarion Hotel® Sea U och vill vara en del av Helsingborgs destinationsutveckling. Jenny Persson återvänder till Clarion & Strawberry som VD för Clarion Hotel® Grand Helsingborg och ser fram emot att driva och utveckla hotellet.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

De båda ledarna planerar att arbeta strategiskt för att göra Helsingborg mer attraktivt för evenemang och möten. De betonar vikten av samarbete med politiker, kommunen och näringslivet för att locka idrottsarrangemang, kongresser och företag till staden.

Miri Sumiq, driftsdirektör på Clarion Hotel®, uttrycker sitt engagemang för att göra positiva avtryck på det lokala samhället och erbjuda minnesvärda hotellupplevelser med de nya ledarna.

SENASTE NYTT

ANNONS: