Foto.Visit Malta

Den 3:e till 5:e oktober är det dags för Seniormässan 2023, och Visit Malta är stolta över att vara en del av evenemanget. Seniormässan kommer att locka besökare från hela Sverige och erbjuder en mångfald av områden att utforska, inklusive resor, kultur och upplevelser, där Visit Malta är en stolt representant. 

Visit Malta, den officiella turistmyndigheten för Republiken Malta kommer att vara på plats under Seniormässan på Stockholmsmässan I Älvsjö, för att erbjuda besökarna en unik inblick i allt som Malta har att erbjuda. Besökare kommer att kunna ta del av experttips om resor tilll Malta, upptäcka spännande sevärdheter och aktiviteter samt lära sig mer om den rika mat- och vinkulturen och historien som präglar landet.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

  • Vi ser mycket fram emot att möta alla besökare på Seniormässan 2023 och dela med oss av de fantastiska möjligheter som vårt resmål har att erbjuda”, säger Alexandra Valletta, Senior Manager Marketing på Visit Malta. Oavsett om du är intresserad av soliga stränder, historiska platser eller om du vill utforska kulinariska äventyr och avkopplande semesterorter, så har Malta något att erbjuda alla som söker en minnesvärd upplevelse.

Besökare på Seniormässan kommer ha möjlighet att få personlig rådgivning från Visit Maltas experter i deras monter med nummret C04:41, och delta i spännande interaktiva aktiviteter som ger en smak av den maltesiska gästfriheten. Särskilt välkomnar Visit Malta besökarna att delta i deras exklusiva presentation om Malta på onsdagen den 4 oktober klockan 15:10-15:30, där journalisten Lars Collin kommer att ta med publiken på en resa genom Maltas spännande mat- och vinkultur. 

Enligt Pressmeddelande.

SENASTE NYTT

ANNONS: