fredag 14 jun, 2024

Aime Dahlgren blir ny VD till Clarion Hotel® Wisby

Dela

Foto: Clarion Hotel

Nya VD blir Aime Dahlgren. Clarion Hotel® har äran att få välkomna tillbaka Aime Dahlgren i två aspekter, som hemvändare till ön och till hotellkedjan.

Aime Dahlgren är ingen ny bekantskap för Gotland, utan faktum är att hon nu efter flera år i Göteborg vänder hem till ön tillsammans med sin familj. Hon har en bakgrund som inkluderar roller som VD på Kvalitetshem på Gotland, Områdeschef på Hemfrid i Göteborg och projektledare på Scandic Opalens konferens- och eventavdelning. Aime Dahlgren jobbade även tidigare på Clarion Hotel® Wisby som säljledare. I bagaget har hon en utbildning som operativ säljare med inriktning marknad och ekonomi.

Med sin starka bakgrund inom målstyrd försäljning, kundnöjdhet och ledarskap, har Aime en ambition att ta Clarion Hotel® Wisby till nya höjder:

– Jag är stolt över att få representera Gotlands största och vackraste hotell. Jag har jobbat inom olika branscher men nu när jag fått möjlighet att komma tillbaka till hotellbranschen känns det som att jag har kommit hem igen. Jag är mån om att ta hand om den kompetens som finns inom företaget och ser fram emot att gå in genom portarna i januari och lyfta hotellet TILLSAMMANS, säger Aime Dahlgren.

Clarion Hotel® ser fram emot att ha Aime Dahlgren ombord som en del av teamet och att tillsammans ta hotellet till nya framgångar:

– Aime Dahlgren är ett fantastiskt tillskott till vårt team. Hennes erfarenheter och kompetenser kommer att vara ovärderliga för att lyfta Clarion Hotel® Wisby vidare in i framtiden, säger Miri Sumiq, driftsdirektör för Clarion Hotel Sverige.

Dela

Relaterade inlägg

I BWH Hotels Awards hedras de hotell där ägare tillsammans med personal har lyckats att...
Norges nya destinationshotell, Wood Hotel Bodø, öppnade 15 maj, 2024. Såväl lokalbefolkningen som långväga besökare...
Room Republic tar tacksamt emot utmärkelsen Travellers Choice för femte året i rad. Travellers Choice...
Blique by Nobis utseddes till Årets Innovatör på Svenska Mötespriset 2024, under en galamiddag i...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy