onsdag 29 maj, 2024

Alla hotell i gruppen har utsetts till Trip Advisor Travellers Choice.

Foto: Room republic

Dela

Room Republic tar tacksamt emot utmärkelsen Travellers Choice för femte året i rad. Travellers Choice är en utmärkelse till främsta hotellen enligt resenärerna och placeras bland de topp 10% bästa hotell i världen enligt TripAdvisor.

Room Republic familjens alla hotell är mer än bara en plats att övernatta på. Varje plats eftersträvas att bli en destination i sig, där varje detalj är noga utvald för att skapa en personlig atmosfär av komfort, lyx och värdskap.

”Från det ögonblick gästerna kliver in genom dörrarna till det ögonblick de lämnar, vill vi överträffa deras förväntningar och skapa minnen som varar livet ut.

Det är med stor tacksamhet och ödmjukhet vi tar emot detta erkännande från TripAdvisor och dess resenärer. Vi ser fram emot att fortsätta leverera enastående gästupplevelser och att välkomna våra vänner till ännu fler minnesvärda stunder på våra hotell runt om i Sverige och Spanien.” säger André Åberg, VD Room Republic.

Travellers Choice 2024 Award innebär att medlemmarna på Tripadvisor rankar Room Republics hotell som några av de mest populära hotellupplevelserna i världen baserat på gästrecensioner på plattformen.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Norges nya destinationshotell, Wood Hotel Bodø, öppnade 15 maj, 2024. Såväl lokalbefolkningen som långväga besökare...
Blique by Nobis utseddes till Årets Innovatör på Svenska Mötespriset 2024, under en galamiddag i...
Högbo Brukshotell & Spa utanför Gävle har genomgått en omfattande renovering och öppnar den 1 juni upp...
Det klart att Jacy'z kammar hem vinsten som Sveriges ledande affärshotell i den internationella tävlingen...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy