onsdag 24 jul, 2024

AVIAREPS Nordic blir försäljningsrepresentant för Bedsonline i Norden 

På bild: AVIAREPS Nordics team tillsammans med Sophie och Dariusz från Bedsonline

Dela

AVIAREPS har utsetts till försäljningsrepresentant för Bedsonline i Sverige, Finland, Danmark, och Norge. Detta samarbete kommer att ge resebyråer i hela Norden tillgång till Bedsonlines avancerade bokningsplattform, vilket förhöjer kvaliteten på de tjänster de kan erbjuda sina kunder. 

Bedsonline är känt för sin starka och användarvänliga bokningsplattform, speciellt designad för resebyråer. Plattformen ger reseagenter tillgång till en bred produktportfölj som möter alla kunders krav, inklusive exklusiva avtal med topphotell till bra priser i mycket eftertraktade destinationer. 

Som den exklusiva bokningspartnern för reseagenter globalt använder Bedsonline en bred produktportfölj och värdefulla dataanalyser för att hjälpa professionella att skapa exceptionella reseupplevelser. Oavsett var i världen resenärer vill åka, är Bedsonlines prisbelönta verktyg och expertisen från deras globala team engagerade i att driva sina partners framgång. Detta engagemang har varit en grundläggande del av Bedsonlines verksamhet i flera decennier. 

Tapani Kauhanen, General Manager för AVIAREPS i Norden, säger: ”Vi är verkligen hedrade över att bli de nyutnämnda representanterna för Bedsonline i Norden. Bedsonline erbjuder resebyråer en utmärkt produkt och vi är glada att stödja dem i att uppnå sina mål på den nordiska marknaden.” 

Om Bedsonline:

Som den exklusiva bokningspartnern för reseagenter världen över, gör Bedsonlines breda produktportfölj det möjligt för reseexperter att skapa skräddarsydda upplevelser, oavsett var i världen en resenär vill åka. Som en del av HBX Group är Bedsonline utrustad med dataanalyser, prisbelönta verktyg och kunskapen från globala team, som är engagerade i att driva sina partners framgång. Genom sin online plattform distribuerar Bedsonline 300 000 boenden, upplevelser, mobilitetstjänster och fin-Tech produkter från mer än 195 länder till mer än 64 000 resebyråer världen över. Tack vare sin utvecklande teknik, stora produktutbud och varma kundservice är Bedsonline den självklara B2B-partnern för många resebokare runt om i världen.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

All trafik till och från flygplatsen i Catania på östra Sicilien har stoppats på grund...
UN Tourism och TUI Care Foundation stärker sitt pågående partnerskap genom att underteckna ett avtal med fokus...
En ny Sifoundersökning från TUI genomförd av Kantar Media avslöjar vad svenskarna värdesätter när de planerar en...
Även om få anser att influencers semesterbilder representerar verkligheten så känner sig ändå vissa mindre...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy