onsdag 19 jun, 2024

Aviareps Nordic kommer att ta hand om Hapag-Lloyds Cruises försäljning & marknadsföring i Sverige & övriga nordiska länder.

Dela

Foto:Hapag-Lloyds Cruises

Hapag-Lloyd Cruises, det ledande lyx- och expeditionskryssnings rederiet i den tysktalande regionen, med en flotta med fem exceptionella fartyg. Fartygen har framstående fått den prestigefyllda femstjärniga betygsättningen från Insight Guides, vilket befäster deras position som ”bästa flotta globalt”. EUROPA och EUROPA 2, de främsta lyxkryssningsfartygen, utgör den berömda EUROPA-klassen och erbjuder enastående reseäventyr med förstklassig service, oförglömliga kulinariska upplevelser och extraordinära rutter världen över.

Inom expeditionssegmentet inkluderar tre moderna fartyg: HANSEATIC nature, HANSEATIC inspiration (taget i drift 2019) och HANSEATIC spirit (tillagt 2021). Dessa fartyg är utrustade med avancerad miljöteknik som SCR-katalysatorer, kryssar i polarregioner som Arktis och Antarktis, samt varma destinationer som Amazonas. Sedan 2020 använder Hapag-Lloyd Cruises aktivt low-emission marine gas oil (0,1 procent) i hela flottan. Den nya expeditionsklassen och EUROPA 2 är utrustade för landströmsanvändning.

För internationella gäster rekommenderas resor ombord på EUROPA 2, erkänd som ett av världens bästa fartyg, och HANSEATIC inspiration både tyska och engelska är tillgängligt. ”Varje resa ombord på MS EUROPA 2 och HANSEATIC inspiration förstärks av den dedikerade närvaron av vår internationella Guest Relations Managers, som fungerar som en ytterligare kontaktpunkt på resan. Hela vårt utbud ombord är tillgängligt på engelska. Vi har haft en hög kundnöjdhet från våra skandinaviska gäster på våra fartyg historiskt och välkomnande gladeligen ännu fler gäster från Sverige, Danmark, Norge och Finland i framöver. Vi ser fram emot att samarbeta med Aviareps i Norden. Varmt välkomna ombord, säger Julian Pfitzner, VD för Hapag-Lloyd Cruises.

”Genom att samarbeta med Aviareps Nordic kan Hapag-Lloyd Cruises dra nytta av vår lokala expertis och omfattande nätverk i de nordiska länderna. Aviareps kommer aktivt att främja och sälja Hapag-Lloyd Cruises till nordiska kryssningsentusiaster som söker en high-end upplevelser av bästa klass. Detta partnerskap kommer stärka Hapag-Lloyd Cruises varumärke och främja relationer inom regionen,” säger Tapani Kauhanen, General Manager för Aviareps Nordic.

”Vi är glada och stolta över att inleda detta samarbete med Hapag-Lloyd Cruises och försöka att locka nordiska resenärer ombord på dessa prisbelönta fartyg, som erbjuder en mängd exotiska kryssningar världen över. Vi har redan sett möjligheter för tilltänkta evenemang, då vi har turen att kunna visa fartygen och produkten när dessa fartyg besöker nordiska hamnar under våren,” säger Johan Rudolf, Cruise Sales Manager på Aviareps Nordic

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Alperna har länge varit ett mecka för svenska sportlovsfirare. Men skidorterna kämpar för sin överlevnad...
Universal Epic Universe, som planeras att öppna under 2025. Det imponerande Epic Universe kommer att...
Ett stort kryssningsfartyget har tvingats stanna strax utanför Mauritius efter ett misstänkt kolerautbrott, rapporterar Le Mauricien. 2184...
Det irländska flygbolaget Ryanair lanserar fyra nya linjer inför sommaren 2024 från Stockholm Arlanda Airport...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy