måndag 22 apr, 2024

AVIAREPS och Shanghai Municipal Government har lanserat en banbrytande B2B-plattform

Foto:SmoothTravel Homepage

Dela

SmoothTravel fungerar som en officiell gateway för att skapa kopplingar till den kinesiska resemarknaden.

Aviareps, världsledande företag för representation, marknadsföring och kommunikation inom resebranschen, lanserar tillsammans med Shanghai stad en officiell online B2B-reseplattform, SmoothTravel, som fungerar som en officiell global gateway och förbinder Kinas inkommande DMC:er, resebyråer, researrangörer, onlineresebyråer (OTA), affärsresebyråer och MICE byråer med den östkinesiska marknaden.

SmoothTravels mål är att sömlöst länka internationella turismföretag till den kinesiska turistmarknaden och plattformen är utformad för samtliga delar av resebranschen som är villiga att expandera sin verksamhet till denna marknad. Populära resmål, lokala researrangörer, hotellgrupper, återförsäljare, attraktioner, biluthyrning, kryssningsrederier, etc. finns på plattformen.

Huvudfunktioner i SmoothTravel:

Letar du efter en kinesisk samarbetspartner: SmoothTravel ger aktörer på internationella marknader möjlighet att etablera nya partnerskap inom den kinesiska resebranschen. Medlemmar kan enkelt ansluta till SmoothTravels Member Matching Manager för att hjälpa dem att välja rätt resepartner för att möta deras behov.

Riskhantering: SmoothTravel erbjuder ett unikt betalningssystem som minimerar riskerna med nya partners i Kina. Ett omfattande försäkringsprogram erbjuds också för kinesiska medlemmar för att säkerställa riskminimering för både utgående och inkommande sektorer. Dessutom tillhandahålls ett tvåspråkigt medlingssystem för att lösa eventuella tvister utan kostnad för medlemmarna.

Kinesisk outbound-marknad och konsumentinsikter: Med hjälp av omfattande kinesiska myndigheter och industriresurser, levererar SmoothTravel den senaste forskningen om Kinas utgående resemarknad, branschtrender och konsumentpreferenser. Detta inkluderar undersökningar, intervjuer, fokusgruppsdiskussioner, workshops och besök på plats.

Utbildning och support: SmoothTravel erbjuder en omfattande utbildningsplattform som inkluderar specialiserade kurser för både utländska och kinesiska medlemmar. Alla medlemmar kan få information och stöd under olika evenemang i Kina.

Marknadsundersökningar: Medlemmar kan beställa skräddarsydd research om resemarknaden från SmoothTravel för att optimera sina strategier.

Kort och gott, SmoothTravel är designat för att ge bättre möjligheter för företag att lyckas på den stora kinesiska marknaden.

Edgar Lacker, VD för AVIAREPS kommenterar: ”AVIAREPS är glada att samarbeta med Shanghai Municipal Government vid lanseringen av SmoothTravel, Shanghais officiella B2B-reseplattform, och föra den till resebranschen runt om i världen via våra 68 kontor i 65 länder. Vi ser fram emot samarbetet för att positionera SmoothTravel som ett kraftfullt nytt verktyg för den globala resebranschen att snabbt utöka sin verksamhet i Kina, med hjälp av SmoothTravels unika tjänsteutbud.”

Zhu Yihong, Direktör på Tourism Market Quality center hos Shanghai stad:”I takt med att antalet internationella resenärer fortsätter att växa, och utvecklingen av Kinas inkommande och utgående turism börjar blomstra igen, kommer SmoothTravel att spela en avgörande roll. SmoothTravel kommer att stärka banden mellan internationella och kinesiska aktörer inom resebranschen. Denna nya plattform kommer även att främja kinesiska konsumenters medvetenhet om gränsöverskridande reseförsäkringar, möjliggöra för konsumenter att välja högkvalitativa reseleverantörer både i Kina och utomlands, och tillhandahålla tvistlösningsverktyg för den globala resebranschen. Lanseringen av SmoothTravel är av stor betydelse och kommer att injicera ny vitalitet i utvecklingen av Shanghais turistindustri. Vi kommer att göra vårt yttersta för att säkerställa framgång för SmoothTravel och bidra till en positiv utveckling av Kinas inkommande och utgående turismmarknad. Plattformen har utformats för att revolutionera sättet den globala resebranschen samarbetar med den kinesiska marknaden.”

Dela

Relaterade inlägg

Den 20 april, slog Lisebergsparken upp portarna för den 101:a sommarsäsongen och bjöd in gäster...
Massiva översvämningar har drabbat den annars torra staden Dubai. På tolv timmar föll lika mycket regn...
Ytterligare en person är misstänkt för inblandning i den omtalade springnotan i Malmö i julas. Fyra...
Den 20 oktober går den tjugonde upplagan av Palma Marathon Mallorca av stapeln, i år...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy