måndag 17 jun, 2024

BIG Travel blir träningsresepartner till Göteborgsvarvet

Dela

Foto: Johanna Winther

BIG Travel kommer att arrangera träningsresor tillsammans med Göteborgsvarvet.

Den första resan går till Alicante i höst och resan kommer att lanseras i samband med Göteborgsvarvet Expo som pågår den 17-19/5.

– ”Vi är stolta över att ha fått förtroendet att arrangera Göteborgsvarvets träningsresor och ser fram mot att vara med på Göteborgsvarvet Expo i samband med denna verkliga folkfest. Dessutom är Göteborgsvarvets engagemang i hållbarhet, välgörenhet och folkhälsa en plusfaktor. Samt att Göteborgsvarvets överskott går direkt tillbaka till idrottsrörelsen i regionen, ser vi på BIG Travel som ett mervärde”, kommenterar Johan Rejhagen, Marknadsdirektör på BIG Travel.

Samarbetet innebär att BIG Travel får ensamrätt att arrangera Göteborgsvarvets träningsresor.

-”Att Göteborgsvarvet inleder samarbete med BIG Travel, som har ett brett utbud och är en mycket erfaren researrangör, känns väldigt bra. Många motionärer vill kombinera sin semester med träning och vi kommer nu att kunna erbjuda riktigt bra träningsresor tillsammans”, säger Varvsgeneralen Bo Edsberger.

Göteborgsvarvet, världens största halvmaraton, avgörs den 19 maj 2018 för 39:e gången. Göteborgsvarvet arrangeras av Göteborgs Friidrottsförbund. Överskottet går direkt tillbaka till idrottsrörelsen för att investeras i föreningarnas ungdomsverksamhet och driften av träningsanläggningen Friidrottens Hus.

Dela

Relaterade inlägg

Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy