torsdag 20 jun, 2024

BRA flyger direkt från Ängelholm till Visby i sommar

Dela

Foto:Flygbolaget BRA

BRA förstärker sin position som Sveriges inrikesflygbolag och lanserar idag tre inrikeslinjer med start den 3 juli. En av högsommarlinjerna är den populära direktlinjen mellan Ängelholm och Visby.

Vi är otroligt glada över att återigen erbjuda våra kunder en direktlinje mellan två av Sveriges mest populära semesterregioner. Efterfrågan på direktlinjen mellan Ängelholm och Visby var stor under förra sommaren och vi ser fram emot att hälsa både nya och återkommande kunder välkomna ombord i sommar igen, säger Martin Erkenborn, Kommersiell chef på BRA.

Den nya direktlinjen mellan Ängelholm och Visby trafikeras två dagar i veckan mellan den 5 juli och 13 augusti.

Det är mycket glädjande att BRA satsar på en direktlinje mellan Ängelholm Helsingborg Airport och Visby i sommar. Att vi kan erbjuda våra invånare och resenärer en direktlinje till Visby i sommar är mycket trevligt. Linjen öppnar upp för nya möjligheter för besöksnäringen i både vår region och på Gotland. Vi är stolta över det samarbete vi har med BRA och deras fortsatta satsning från vår flygplats, säger Ulf Svensson, tf VD på Ängelholm Helsingborg Airport.

Mellan Ängelholm och Visby flyger BRA med det bränsleeffektiva och mest klimatsmarta regionalflygplanet ATR 72-600 med plats för 72 passagerare. Vid bokningstillfället finns möjlighet att välja Bioflygbiljett med 50 procent inblandning av bioflygbränsle. 

Ängelholm – Visby
Onsdagar kl 13.35
Söndagar kl 16.50

Visby – Ängelholm
Onsdagar kl 15.10
Söndagar kl 18.30

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy