onsdag 24 apr, 2024

BRA lanserar direktlinje mellan Norrköping och Visby i sommar

Foto:BRA

Dela

BRA utökar sitt flygutbud inför sommaren och med det kommer den populära direktlinjen mellan Norrköping och Visby tillbaka. Med två avgångar per vecka erbjuds resenärerna smidiga och bekväma resor mellan de två populära sommardestinationerna under de mest populära semesterveckorna.

Med start den 3 juli och fram till den 11 augusti kommer BRA att trafikera direktlinjen med två avgångar i veckan, onsdagar och söndagar.

– Vi är otroligt glada över att återigen erbjuda våra kunder en direktlinje mellan två av Sveriges mest populära semesterregioner. Efterfrågan på direktlinjen mellan Norrköping och Visby var stor under förra sommaren och vi ser fram emot att hälsa både nya och återkommande kunder välkomna ombord i sommar igen, säger Jimmie Bergqvist, Affärsutvecklingschef på BRA.

– Vi är glada att BRA även i år erbjuder resor till Visby från Norrköping. Vi vet att det är en uppskattad linje som lockar många resenärer under sommaren, säger Peter Jansson, VD, Norrköping Airport.

Dela

Relaterade inlägg

Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid...
Flygbolaget Finnair redovisar en omsättning som var lägre än väntat under första kvartalet. Rörelseresultatet visade...
Finska petroleumbolaget Neste har fått en order från Boeing på 7,5 miljoner gallon, motsvarande mer...
Lufthansa rapporterar ett preliminärt justerat rörelseresultat på -849 miljoner euro, motsvarande drygt 9,8 miljarder kronor,...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy