torsdag 18 apr, 2024

Charlotte Kalla ny ambassadör hos SkiStar: Utvecklar ny klädkollektion

Dela

Charlotte Kalla ny ambassadör hos SkiStar: Utvecklar ny klädkollektion
Foto: skistar

En av Sveriges mest framgångsrika idrottare genom tiderna och flerfaldiga OS-medaljören Charlotte Kalla blir en del av SkiStars team. Syftet är att inspirera ännu fler till rörelseglädje och aktivitet samt att utveckla träningskläder för varumärket EQPE. Samarbetet är en viktig del i SkiStars förflyttning från liftbolaget SkiStar till fjällturismbolaget året runt. 

-Under min elitkarriär längtade jag ofta till lägerdagarna i fjällen. Miljöombytet gav mig både avkoppling med de öppna vyerna och äventyr eller dramatik med kuperingen som fjällen erbjuder. Jag hoppas inspirera fler till att uppleva fjällen året runt och personligen känns det som en dröm att få fortsätta spendera tid i fjällen, säger Charlotte Kalla. 

I sin roll som produktutvecklare kommer Charlotte blandat annat utveckla en särskild klädkollektion för längdskidåkning och utomhusträning under SkiStars varumärke EQPE som kommer att säljas exklusivt genom SkiStars butiker och egna kanaler. 

-Att nu få chansen att utveckla kläder för längdskidåkning och utöver det en träningskollektion för kvinnor kommer bli ett spännande projekt. Jag ser fram emot att få vara involverad i hela processen och vår förhoppning är att min första EQPE-kollektion finns till försäljning hos SkiStarshop Concept Stores och på skistarshop.com redan hösten 2023, fortsätter Kalla

Som den ledande semesterarrangören för Skandinavien satsar SkiStar sedan sommaren 2021 stort på året-runt-verksamhet. Förutom kärnprodukten skidåkning vintertid så erbjuds konceptet Sports & Adventures under sommarhalvåret med en aktiv semester för hela familjen med alltifrån liftburen vandring, trail- och downhill-cykling till klätterparker och camps för barn och unga. 

Charlotte Kallas ambassadörsskap handlar framförallt om att utveckla och delta på SkiStars camps som ska inspirera till gemenskap, rörelseglädje, äventyr och avkoppling.

-Vår vision är att skapa och leverera minnesvärda fjällupplevelser till en bred målgrupp genom att hela tiden utveckla hållbara produkter, tjänster och koncept som ligger rätt i tiden. Charlotte har en fantastisk personlighet med tydliga värderingar vilket gör att hon idag en mycket uppskattad och folkkär idrottare. Därför är vi väldigt glada att vi kan arbeta tillsammans kring framtidens fjällturism då Charlotte precis som vi har ett stort engagemang för hållbarhetsfrågor; att både få fler att röra på sig, att ta hand om sig själv och fjällmiljön vi verkar i, säger Stefan Sjöstrand, vd på SkiStar AB. 

-För mig som Sundsvallsbo är både Åre och Vemdalen de självklara alternativen när jag åker till fjälls men jag ser verkligen fram emot att få upptäcka de andra orterna som SkiStar erbjuder. Som ambassadör hoppas jag också att kunna bidra kring hållbarhetsresan som SkiStar gör, samt bidra i det allmänt viktiga folkhälsoarbetet, avslutar Charlotte.

Dela

Relaterade inlägg

Massiva översvämningar har drabbat den annars torra staden Dubai. På tolv timmar föll lika mycket regn...
Ytterligare en person är misstänkt för inblandning i den omtalade springnotan i Malmö i julas. Fyra...
Den 20 oktober går den tjugonde upplagan av Palma Marathon Mallorca av stapeln, i år...
Nu bekräftar svenska deltagare, svenska destinationer och svensk besöksnäring, om det stora, internationella intresset för...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy