söndag 19 maj, 2024

Claes Pellvik blir ny kommunikationschef för Ving

Dela

Claes Pellvik tillträder rollen som ansvarig för det nordiska kommunikationsarbetet.

Claes Pellvik har en gedigen erfarenhet från branschen med sina 28 år i företaget där han haft ett flertal olika tjänster, men där han främst varit ansvarig för Vings marknadsföring. Och med sina 18 år som marknadschef för bolaget är han en av de marknadschefer som suttit längst på sin position.

I sin nya roll som kommunikationschef kommer Claes att ansvara både för kommunikations- och PR-arbetet för Ving i Sverige, men har även till uppgift att leda det nordiska teamet som inkluderar Ving i Norge, Spies i Danmark och Tjäreborg i Finland.

– Jag är ödmjuk och samtidigt peppad inför den nya rollen, att tillsammans med det nordiska kommunikations-teamet, kommunicera allt spännande som händer i vår koncern och i resebranschen i stort, säger Claes Pellvik, ny kommunikationschef Ving.

Claes Pellvik tar över rollen efter Fredrik Henriksson, som går vidare för nya uppdrag som kommunikationschef för Husqvarna Group.

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy