lördag 13 apr, 2024

Dan Bergstén blir ny hotelldirektör för Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg

Dela

Dan Bergstén, ny hotelldirektör för Radisson Blu Riverside Hotel.
Dan Bergstén, ny hotelldirektör för Radisson Blu Riverside Hotel.

Nu tar Dan Bergstén över rodret på Winn Hotel Groups flaggskeppshotell Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen i Göteborg. Trots sin unga ålder är det här hans fjärde hotell i uppdraget som hotelldirektör. Med en stark grund och omfattande kunskaper inom hotell- och resebranschen kommer Dan att styra hotellet mot långsiktig framgång – med gäst-och medarbetarnöjdhet, tillväxt och utveckling i fokus.

Dan Bergstén kommer närmast från Nordic Choice Hotels, där han bland annat varit säljchef på Clarion Hotel Post, VD och hotelldirektör för två Quality Hotel i Norge och nu senast från Quality Hotel Winn i Göteborg. Han har även en bakgrund inom resebranschen där han framgångsrikt arbetat i ledande positioner för en av Nordens största researrangörer, TUI, på destinationer både i Europa och Asien. Han har även en Bachelor of Arts i Business Management från Dublin Business School på Irland.

– Jag är stolt och glad över att vi rekryterat Dan till Winn Hotel Group och som direktör för vårt Göteborgshotell, säger Camilla Dahlman, COO på företaget. Med Dan får vi ytterligare en ledare med fokus på det som är allra viktigast, att få medarbetare och gäster att trivas. Därtill delar han Winns värderingar att driva och utveckla verksamheten med personlighet, engagemang, glädje och affärsmässighet.

Dan är nu redo att växla upp igen och vill fortsätta att utveckla gästupplevelsen på hotellet och Lindholmen som destination. Under gårdagen öppnades ett nytt spännande koncept på hotellets takterrass som hoppas kunna locka båda göteborgare och långväga gäster.

– Det är en stor ära att få förtroendet att leda och utveckla Radisson Blu Riverside Hotel, ett av Göteborgs mest framstående hotell. Att hotellet är beläget på Lindholmen, som är en grogrund för innovation, kreativitet och nytänkande, passar mig bra. Jag inspireras av energin i området och det känns fantastiskt kul att få driva ett hotell mitt i händelsernas centrum. Nu närmast ser jag fram emot en spännande sommar på vår nya takterrass Cuckoo on the Roof, säger Dan Bergstén, hotelldirektör på Radisson Blu Riverside Hotel, Göteborg.

Dan Bergstén tillträdde rollen som hotelldirektör för Radisson Blu Riverside Hotel i Göteborg den 16 maj 2022.

Dela

Relaterade inlägg

Nu bekräftar svenska deltagare, svenska destinationer och svensk besöksnäring, om det stora, internationella intresset för...
Sembo har lanserat en ny typ av AI-assistent som ger skräddarsydda förslag på resor, transport...
Efter fem år i Intoit Travel Group och med en fantastisk tillväxt där man mer...
VIAREPS ska marknadsföra flod- och havskryssningsrederiet Plantours i Norden och Benelux Plantours utser AVIAREPS, världens ledande...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy