söndag 23 jun, 2024

Emil Ekberg blir ny General Manager på Designhotellet Nordic Lights

Dela

Foto:Nordic Light Hotel

Emil Ekberg. Emil kommer med internationell erfarenhet närmast från tjänsten som Operations Manager på Clarion Hotel Stockholm. Han får i uppdrag att fortsätta utveckla Nordic Light till det självklara valet för såväl den privata gästen som affärsresenären. 

Nordic Light Hotel är en ljus designoas på Stockholms bästa läge. Med det nordiska som ledstjärna möts här hållbar inredning och varm atmosfär, precis runt hörnet från Centralstationen. Nu tillsätter man en ny General Manager och det blir Emil Ekberg som får jobbet. Han kommer senast från rollen som Operations Manager på Clarion Hotel Stockholm.

– Nordic Light Hotel är ett av våra viktigaste och mest framgångsrika hotell, en urban designupplevelse i hjärtat av Stockholm som riktar sig till den medvetne cityresenären. Jag är väldigt glad att Emil, som har både ledarskapet, den internationella erfarenheten och känslan för äkta hospitality, nu väljer att fortsätta sin karriär hos oss, säger Henrik Berghult, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts.

Emil tar med sig internationell erfarenhet från några av världens mest prestigefyllda hotell – däribland The Landmark i London, Taj Hotels Resorts & Palaces och det ikoniska lyxhotellet the Waldorf Astoria i New York, där i rollen som Director of Front of House. Han har även arbetet med hotel management i Filippinerna innan flyttlasset gick hem till Sverige och Clarion Hotel Stockholm 2020.

På Nordic Light Hotel kommer Emil att fortsätta utveckla erbjudandet för såväl affärs- som privatresenärerna. Det första som möter gästerna är den nordiskt designade lobbyn som fungerar som hotellets vardagsrum men även möten- och eventavdelningen Light Meetings är en viktig del av hotellets verksamhet.

– Det är en dröm att få ta över ansvaret för ikoniska Nordic Light Hotel, teamet har under många år etablerat hotellet som ett av Stockholms främsta och jag ser oerhört mycket fram emot att fortsätta den innovativa resan, säger Emil Ekberg.

Emil Ekberg tillträder under februari 2023.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy