torsdag 20 jun, 2024

Experience Kissimmee ökar sin närvaro i Europa

Dela

Foto:AVIAREPS

Experience Kissimmee är glada att meddela sin utökade representation i Europa.

Med ett centralt kontor i Stockholm, Sverige och lokalt stöd i Norge, Danmark och Finland kommer organisationen att samarbeta med Aviareps för att fokusera på att bygga upp handelsrelationer och produktutbildning. Representationen startade i februari 2023. 

Experience Kissimmee har för närvarande representation i Storbritannien med starka handels- och medierelationer, och det nya företaget kommer att hjälpa till att öka organisationens närvaro i norra Europa. 

”Jag är entusiastisk över att fortsätta utveckla våra handelsrelationer och expandera vår närvaro på denna viktiga marknad”, säger Experience Kissimmee VD DT Minich. ”Med detta lokala stöd är vi väl positionerade för att dra nytta av den enorma tillväxtpotentialen i norra Europa. Det här markerar en viktig milstolpe i våra ansträngningar att främja Kissimmee som en toppdestination för turister och visa upp allt som vår livfulla gemenskap har att erbjuda.”

Besökare har många möjligheter att resa från de nordiska länderna (Danmark, Norge, Sverige, Island och Finland) till Centrala Florida. Förbindelsen från Amsterdam med Delta Airlines används ofta, särskilt av resenärer från Norge och Sverige. För närvarande kräver förbindelsen mellanlandningar, men Delta planerar att återuppta direkttrafik till hösten 2023. Besökare har också möjlighet att resa direkt från Reykjavik, Island, med Icelandair utanför sommarmånaderna (juni – augusti). 

Dessutom startade Norse Atlantic Airways direkttrafik från Oslo till Fort Lauderdale, en av Kissimmees stora marknader för bilresor, sommaren 2022, vilket resulterade i en kraftig ökning av ankomster från Norge under de följande månaderna. Besökare kommer också att ha ett ytterligare resealternativ för att resa till Centrala Florida med öppningen av järnvägslinjen Brightline från södra Florida sommaren 2023. 

Kissimmee, som är känt som Världens semesterhemshuvudstad® och hem för olika aktiviteter för alla åldrar och intressen, är en populär destination för besökare, särskilt flergenerationsfamiljer. ”Semesterhemmen, vår signaturprodukt i Kissimmee, är perfekt för nordiska resenärer, särskilt för familjer som kommer till Florida för flyg- och bilsemestrar”, säger Yinglu Tian, direktör för internationella och inhemska försäljning. ”Med gratis parkering, fullt utrustade kök och vissa med privata pooler erbjuder de en unik upplevelse till överkomliga kostnader.”

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Sverige sprakar av musikaliska upplevelser när internationella världsstjärnor, hyllade musikaler, traditionsenliga spelmansstämmor och folkliga festivaler...
Möjligheten till fritid, nöjen och sociala aktiviteter är betydligt sämre för arbetare jämfört med tjänstemän....
Undvik sommarbedragarna – checklista för att minska risken för bluffakturor I takt med att sommarsäsongen inleds,...
Aviareps meddelar att Visit Estonia förlänger sitt samarbete med Aviareps som B2B-representant för Estland i...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy