måndag 20 maj, 2024

Finnair uppdaterar sitt trafikprogram 

Beautiful landscape near Kirkenes and Varangerfjord, Finnmark, Northern Norway; Shutterstock ID 1164773536; purchase_order: Finnair, destination images, Kirkenes Norway; job: ; client: ; other:

Dela

Finnair lägger till fler avgångar per vecka till Japan och öppnar en ny rutt till Kirkenes, Norge för sommaren 2025. Dessutom startar Finnair dagliga flygningar till Dallas från och med vintern 2024.

Finnair har uppdaterat sitt trafikprogram för sommaren 2025. I Japan kommer Finnair att öka antalet flygningar till Tokyo Narita, vilket innebär dagliga flygningar till både Tokyo Haneda och Tokyo Narita sommaren 2025. Dessutom får Nagoya en tredje flygtur per vecka.

Finnair introducerar också ett nytt resmål i norra Norge, staden Kirkenes, som startar under sommarsäsongen 2025. Finnair kommer att flyga till Kirkenes från Helsingfors via Ivalo tre gånger i veckan, med ett 68-sitsigt ATR-flygplan. Den nya rutten tjänar finska och internationella resenärer som vill utforska både finska Lappland och norra Norge och uppleva, till exempel, den berömda Hurtigruten-kryssningen som seglar till och från Kirkenes.

”Vi är glada över att introducera ett resmål som ytterligare stärker vårt redan omfattande nätverk i Arktis. Den nya rutten möjliggör en smidig förbindelse för kunder som reser upp till norra Norge, vilket gör det snabbt och enkelt att nå destinationen från Helsingfors”, säger Ole Orvér, kommersiell chef på Finnair.

I Baltikum kommer Finnair att lägga till avgångar till Tallinn, Riga och Vilnius för sommaren 2025. Tallinn och Riga får fem och Vilnius två ytterligare veckoavgångar. Finnair har också uppdaterat sitt trafikprogram för vintern 2024, med fler avgångar till Dallas, vilket gör det till en helårstjänst med dagliga flygningar. Finnairs flygningar till Dallas erbjuder smidiga anslutningar till American Airlines omfattande nätverk från deras hub i Dallas.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Johan Lundgren kommer att sluta som vd för lågprisflygbolaget Easyjet till årsskiftet.  Beskedet kommer samtidigt...
Flygbolaget Finnair återupptar sina flygningar till Tartu i Estland från den 2 juni, efter ett...
Ett SAS-plan på väg till Skellefteå fick vända på Arlandas landningsbana efter tekniska problem – Tekniker...
Norwegian-piloter varslar för strejk, rapporterar VG. De har ännu inte kommit överens med ledningen om ett nytt...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy