torsdag 30 maj, 2024

Fjäderholmarna öppnar säsongen i Skärgården

Dela

Foto:Stromma

Sommarsäsongen för skärgårdsturer startar nu hos Stromma. Först ut är Fjäderholmarna som har säsongsöppning med aktiviteter i början på maj.

Våren är här och snart öppnar årets säsong med skärgårdsturer och kryssningar. Fjäderholmarna är den första destination som öppnar upp för besökare med erbjudanden om en mängd olika aktiviteter.

– Äntligen kan vi lägga den långa vintern bakom oss och blicka mot sommar, sol och skärgård. Fjäderholmarna är vår närmaste skärgårdsö och det är ett perfekt ställe för en utflykt över dagen, säger Martin Durnik, försäljningschef på Stromma. 

Turerna till Fjäderholmarna börjar 29 april och de två första helgerna i maj kommer hantverksbodar, restauranger och andra sevärdheter har särskilda program för att välkomna besökarna.

– Förra året hade vi en stor ökning av besökare på Fjäderholmarna och vi räknar med ett högt besökstryck även i år. Det är tydligt att både stockholmare och andra uppskattar närheten till skärgården som Fjäderholmarna erbjuder, säger Martin Durnik. 

Enligt Pressmeddelande

Dela

Relaterade inlägg

52,3 grader har uppmätts i en förort till Indiens huvudstadsområde Delhi. Det är nytt nationellt...
Hur tänker studenterna när de planerar sin sommarsemester? Vad vill de se och uppleva, hur...
Maldivernas president Dr Mohammed Muizzu deltar i SIDS4 - den fjärde internationella konferensen för Small...
Två tredjedelar av agenterna över hela världen planerar samordnade investeringar i teknik under nästa år och...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy