onsdag 29 maj, 2024

Första bilderna på nya fartyget Birka Gotland

Foto: Birka Gotland

Dela

Den 20 mars avgick premiärkryssningen med Östersjöns nya nöjeskryssare Birka Gotland och i påsk gjorde fartyget sin första Visby-kryssning. På fartyget har man valt att behålla Birkas gamla charm med mycket detaljer i trä och dekorationer som inbitna Birka-fans kommer känna igen sedan fartygets start, men med en investering på 70 miljoner har man gett några av fartygets viktigaste delar en rejäl uppgradering.

Nu finns de första bilderna på nya Birka Gotland.

Foto: Birka Gotland

Restaurangen – Restaurangen Bistro Bakfickan är en av Birka Gotlands fem restauranger. Fartyget har dessutom lika många barer och ett café. Med utbud som skaldjursbuffé, smörrebröd och fransk bistro finns någonting för alla.

Terrassen – Terrassen är en av de stora satsningarna som gjorts ombord. Terrassen har bytt ut pool och sollampor för att satsa på underhållning, dans samt god mat och dryck med en utsikt över skärgården.

Spa – Archipelago Spa bjuder in skärgården genom de stora fönsterna både från bubbelpoolen och bastun. Spat är helt nyrenoverat med jacuzzi både inomhus och utomhus, kallbad, ångbastu och spabehandlingar. Spaanläggningen arbetar med de välkända märkena Elemis och Babor.

Taxfree – Fartygets taxfree är uppdelad i två butiker. Butikerna har fått en makeover i den stora satsningen på 70 miljoner kronor.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

I april i år fick Malmö ännu en förbindelse till kontinenten när Finnlines Finnfellow inledde...
Intresset för att åka på sin första kryssning är större än någonsin. Det visar statistik...
Levererades av Tallink Grupps fartyg Superfast IX, som för närvarande heter Atlantic Vision, åter till...
Torghatten har vunnit sitt första färjekontakt i Sverige. Torghatten ska köra linjen Koster-Strömstad, från december...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy