onsdag 24 apr, 2024

Helena Zar Vallin blir ny VD för Lingmerths

Dela

Foto:Lingmerths

Helena är en känd profil i Jönköpings län och hennes gedigna erfarenhet inom näringslivsfrågor, organisationsstruktur och möteskultur kommer skapa förutsättningar och möjliggöra en spännande framtid för Lingmerths.

”Det händer mycket i vår bransch och i omvärlden, därför väljer vi att satsa på en person med bred kunskap inom organisationer, företagskultur, näringslivskännedom samt stort kundfokus. Vi är oerhört glada över att Helena valt uppdraget som VD på Lingmerths. Hon har ett långsiktigt tänk som skapar stabilitet och trygghet för företaget och hon är van att leda och flytta fram positioner. Dessa faktorer tillsammans med tydligt ledarskap är viktiga för vår fortsatta tillväxtresa”, säger Peter Eklund, styrelseordförande på Lingmerths Resebyrå AB.

”Jag ser verkligen fram emot att få påbörja det här uppdraget tillsammans med Lingmerths. Både för resan tillsammans med företaget, som är mycket intressant i sig, och för den utveckling som branschen har framför sig – den ska bli spännande att få följa, arbeta med och påverka”, säger Helena Zar Vallin.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy