måndag 17 jun, 2024

Iberostar öppnar nytt 5-stjärnigt hotell på Teneriffa

Dela

Foto:Iberostar Sábila,

Efter ett års renovering och en investering på 40 miljoner euro öppnar nu Iberostar Hotels & Resorts sitt nya 5-stjärniga ”adults only”-hotell, Iberostar Sábila på södra Teneriffa.

Hotellet ligger på Costa Adeje-kusten och är utformat att erbjuda sina gäster bästa tänkbara service, fantastisk mat och ett havsnära premiumläge.

-Vi är mycket stolta över att nu öppna Iberostar Sábila efter det omfattande renoveringsarbetet. Renoveringen är ytterligare ett bevis på vårt starka åtagande att erbjuda våra gäster en förstklassig produkt samt våra fortsatta ansträngningar att bibehålla Kanarieöarnas framträdande position inom ”the international quality tourism sector”, säger Aurelio Vázquez, Iberostars Groups VD.

Iberostar Sábila (före detta ”Torviscas Playa”) har renoverats i harmoni med sitt havsnära läge samt med ambitionen att erbjuda produkter och tjänster som tilltalar alla fem sinnena. Ordet ”sábila” härstammar från det arabiska ordet ”sabaira” och namnet ”aloe”, en växt med hälsofrämjande egenskaper som växer runt om på Teneriffa. Öns starka band till växten har gett upphov till hotellets namn och växtens närvaro kan ses överallt, i såväl miljöer och inredningsdetaljer, som i maträtter och diverse behandlingar på hotellets Spa.

Hotellet har 472 rum, standard- och superiordubbelrum samt 33 Wellness sviter. Dessutom finns möjlighet att köpa Star Prestige-access, en premiumservice som erbjuder gäster större rum, personlig in- och utcheckning och Conciergeservice. Gäster som väljer att bo i Star Prestige-rum har även tillgång till hotellets exklusiva Star Prestige Sky Lounge, en takterrass med jacuzzi och solbäddar samt öppen bar, förfriskningar och snacks.

Dela

Relaterade inlägg

I BWH Hotels Awards hedras de hotell där ägare tillsammans med personal har lyckats att...
Norges nya destinationshotell, Wood Hotel Bodø, öppnade 15 maj, 2024. Såväl lokalbefolkningen som långväga besökare...
Room Republic tar tacksamt emot utmärkelsen Travellers Choice för femte året i rad. Travellers Choice...
Blique by Nobis utseddes till Årets Innovatör på Svenska Mötespriset 2024, under en galamiddag i...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy