onsdag 19 jun, 2024

Idag öppnar Halloween på Gröna Lund

Dela

Foto:Gröna Lund

Fredagen den 13:e oktober öppnar Halloween på Gröna Lund, där vi under 16 dagar fyller tivolit med pumpor, Halloweenväsen, attraktioner, skräckparader och skräckhus.

I år introduceras en helt ny världsunik Halloweenupplevelse ”Obscura”, där besökarna blir inlåsta i totalt mörker. Här upphör gränserna snabbt mellan vad som är verkligt och vad som är den inlåstes egna värsta mardrömmar.

Fredagen den 13:e kl. 16.00 slår Gröna Lund upp portarna till sitt sjätte Halloweenfirande. Hela parken har dekorerats i Halloweenskrud och i 16 dagar bjuds besökarna på maxad Halloweenstämning med en mängd olika Halloweenväsen, attraktioner, skräckparader och skräckhus. Likt tidigare år råder en rysmysig stämning på vårt Lilla Område som är anpassat till de yngre barnen, medan Stora Området har en mörkare inriktning. Här hittar man bland annat årets första nyhet Obscura, en ryslig upplevelse där besökarna blir inlåsta i totalt mörker och där gränserna suddas ut mellan mardröm och verklighet. Årets andra nyhet Häxans Magiska Stig passar våra yngre besökare och är fylld av överraskningar, pumpor med dålig tandhygien, skuggor och glittrande ljus. 

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Möjligheten till fritid, nöjen och sociala aktiviteter är betydligt sämre för arbetare jämfört med tjänstemän....
Undvik sommarbedragarna – checklista för att minska risken för bluffakturor I takt med att sommarsäsongen inleds,...
Aviareps meddelar att Visit Estonia förlänger sitt samarbete med Aviareps som B2B-representant för Estland i...
Värmeböljan i Grekland har lett till ytterligare dödsfall och försvinnanden. På söndagen hittades en amerikansk man...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy