fredag 12 apr, 2024

Jacy’z Hotel & Resort vinner pris som Sveriges bästa affärshotel

Dela

Det klart att Jacy’z kammar hem vinsten som Sveriges ledande affärshotell i den internationella tävlingen World Travel Awards.

World Travel Awards instiftades 1993 för att belöna och uppmärksamma besöks- och hotellnäringen genom att årligen dela ut priser i ett flertal kategorier. Den stora prisceremonin hålls på The Ritz-Carlton i Berlin. Vinnarna utses av en internationell jury av kvalificerade rese- och hotellproffs tillsammans med röstning från gäster och människor som är intresserade av hotellupplevelser.

”Denna prestigefyllda utmärkelse är en bekräftelse på att vi tillsammans gör alla rätt. För att vinna ett pris i den här kalibern är det extremt fokus som krävs från hela vårt team. Extra roligt är att det att vinna just detta pris eftersom vinnarna utses både av en jury och våra gäster som besökt vår destination,” säger Jimmy Olsson, VD på Jacy’z Hotel & Resort.

Jacy’z erbjuder med sina 27 våningar en unik kombination av modern lyx, elegant design och state-of-the-art mötesfaciliteter. Sedan öppningen i november 2022 har destinationen hunnit utöka sina upplevelser med Sky Affairs, mötesrum med spektakulär utsikt och atmosfär. För att inte glömma bort Big Stage, den mäktiga evenemangsarenan. Totalt består destinationen av hela 36 unika möteslokaler, två olika hotellkoncept, flera restauranger och barer, pool clubs, gym och en rad olika aktiviteter som kan sysselsätta besökaren i flera dagar.

”Vi är överväldigade av den här utmärkelsen och vill rikta ett stort tack till alla våra fantastiska gäster som har röstat på oss. Det är en ära att få vara en del av era resor och affärsupplevelser och vi ser fram emot att fortsätta överträffa förväntningarna och leverera exceptionella upplevelser.” säger Jimmy Olsson.

World Travel Awards galan hölls 6 mars på The Ritz-Carlton i Berlin och Jacy’z tilldelades priset som ”Sweden’s Leading Business Hotel”.

Dela

Relaterade inlägg

Högbo Brukshotell & Spa utanför Gävle har genomgått en omfattande renovering och öppnar den 1 juni upp...
Scandic öppnar sitt första hotell i Nürnberg, Bayerns näst största storstadsområde. Öppningen är ett viktigt...
Petter Stordalens Strawberry och fastighetsinvesteraren Slättö presenterar ett nytt samarbete med fokus på strategiska platser,...
Finanspolisen i Italien har beslagtagit 779 miljoner euro (motsvarande drygt 9,1 miljarder kronor) av bostadsuthyrningssajten...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy