måndag 24 jun, 2024

Jesper Fredmark blir ny vd till Stockholm Skavsta Flygplats 

Dela

Foto:Stockholm Skavsta Flygplats

Han kommer senast från en befattning som Nordenchef på Menzies Aviation Sverige och tillträder sin nya roll på flygplatsen under januari 2023.

Jesper Fredmark har 20 års erfarenhet av flygbranschen. Han har en bredd som sträcker sig från direkt operativa frågor till strategisk utveckling.

– Jespers bakgrund och hans starka ledarskap ger oss goda förutsättningar att leda Stockholm Skavsta Flygplats utveckling in i framtiden. Han har i sitt tidigare arbete visat på stor förmåga att vända verksamheters resultat till positiva, så väl organisatoriskt som ekonomiskt. Att Jesper dessutom delar koncernens värderingar inom gott affärsmannaskap och fokus på utveckling av vårt starka team borgar för en positiv utveckling, säger Kjell-Åke Westin, Styrelseordförande Stockholm Skavsta Flygplats.

– Den framtidstro som finns på flygplatsen, de nya ägarna och inte minst utvecklingen kring flygplatsen gjorde det omöjligt för mig att tacka nej. Det här är en fantastisk utmaning med möjligheter, säger Jesper Fredmark som tillsammans med Kjell-Åke Westin ser fram emot att sätta Skavsta på flygplatskartan, både nationellt och internationellt.

Jesper ser fram emot sin första arbetsdag och framförallt att träffa sina nya kollegor som tillsammans med honom ska driva utvecklingen av flygplatsen.

– Ett starkt team med ett gemensamt mål och driv är nyckeln till framgång. Nu ger vi Sverige, Nyköping och oss som arbetar på Stockholm Skavsta Flygplats en ännu större anledning att känna stolthet om flygplatsen och dess långsiktiga utveckling!

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Under fredagen väcks åtal för de fyra personer som är brottsmisstänkta efter den omtalade springnotan...
Sedan mitten av maj plågas delar av norra Indien av en värmebölja, med temperaturer på...
Gotlandsbolaget, noterat på Nasdaq First North, redovisar ett justerat rörelseresultat på -66,7 miljoner kronor (-62,9)...
De gula postlådorna ska bli färre. Före sommaren ska Postnord plocka bort 13 procent av...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy