måndag 22 apr, 2024

Kai Pasma blir ny Vice President Hotel Operations

Dela

Kai Pasma - ny Vice President Hotel Operations för Nordic Hotels & Resorts

Utser Kai Pasma till Vice President Hotel Operations. Kai kommer tidigare från tunga positioner på både Scandic och ESS Group och har haft flera roller inom Choice-koncernen. Nu återvänder han till Nordic Hotels & Resorts och ska ta den operativa organisation till nya höjder.

Nordic Hotels & Resorts befinner sig i en stark expansionsfas. Nyligen öppnade man omtalade Sommerro i Oslo, Norges första art déco-hotell, och många nya projekt planeras de kommande åren. Därför stärker man nu upp ledningen med en tungviktare från branschen, Kai Pasma, som blir ny Vice President Hotel Operations.

– Med en snabbt växande verksamhet behöver vi en erfaren ledare med sann förståelse för komplexiteten och unikheten i vår varumärkesportfölj. Kais bakgrund gör honom perfekt för den rollen. Hans resultatdrivna ledarskap kombinerat med hans praktiska inställning är en av hans största styrkor. Med honom vid rodret kommer vi att kunna fortsätta differentiera vår portfölj och hålla gästnöjdheten på topp, säger Henrik Berghult, Chief Operating Officer på Nordic Hotels & Resorts.

Få personer har en så en bred erfarenhet som Kai, med ledande roller på såväl konferenshotell som stora cityhotell och en gedigen erfarenhet av destinationsutveckling. Hans resa i Nordic Choice-koncernen startade 2005, då som Director of International Sales. Genom åren har han haft tjänster på Nordic Hotels & Resorts som Director of Sales och som General Manager på Aronsborg Conference Hotel. Han har tidigare varit delägare i ESS Group och lett nyöppningar av prestigeprojekt såsom Steam Hotel. Nu senast kommer han från en position på Scandic Hotels som Regional Director of Operations, där han även ingick i ledningsgruppen för Scandic Sverige.

Ledstjärnan i Kais arbete är hans passion för ledarskapsutveckling. Nordic Hotels & Resorts tar stora kliv framåt, varför fokus i den här rollen kommer ligga på att balansera tillväxt med en hög gästnöjdhet. Den individanpassade gästupplevelsen blir allt viktigare och Kais huvuduppgift blir att utveckla de olika varumärkena – och samtidigt stötta hotellen i deras lokala ledarskap.

– Det är ett privilegium att få axla den här rollen och jag är så glad över att komma hem till Nordic Hotels & Resorts igen. I den tid av återstart som vi alla befinner oss i är ledarskap A och O och vi ska fortsätta vara branschledande när det kommer till gästupplevelsen. Med ett sådant här starkt team med mig kan det inte bli annat än succé, säger Kai Pasma, Vice President Hotel Operations på Nordic Hotels & Resorts.

Kai Pasma tillträder under september och kommer att ingå i Nordic Hotels & Resorts ledningsgrupp och rapporterar till Chief Operating Officer Henrik Berghult.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Det visar den officiella inkvarteringsstatistiken som presenterades i dagarna. Destinationen noterar 684 200 gästnätter under...
Förra veckan fick över tre miljoner svenskar sin skatteåterbäring. Enligt färska bokningssiffror från reseaktören TUI har de...
Ny statistik från SCB / Tillväxtverket visar att antalet gästnätter på Sveriges campingplatser uppgick till...
Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy