fredag 12 apr, 2024

Karin Bohlin blir ny vd på Hummingbird Meetings & Events

Dela

foto:Hummingbird Meetings & Events

Efter 15 år som vd på Hummingbird Meetings & Events lämnar Ulf Hansen över stafettpinnen till Karin Bohlin Sauce. 

Från starten 2007 har Hummingbird utvecklats till en av Sveriges ledande och största arrangör av konferensresor och events. Ett av framgångsrecepten har varit lyhördheten och förmågan att förverkliga kundernas önskemål, att bygga relationer, inspirera, stärka varumärken och öka medarbetarlojaliteten. 2022 omsätter verksamheten drygt 100 miljoner och har ett brett team med flera discipliner. Det gör att Hummingbird kan hantera alltifrån lite mindre uppdrag till större events med flera tusen deltagare. 

Karin Bohlin Sauce har varit i företaget sedan 2016 och de senaste åren som operativ chef. Så här svarar hon på frågan om hur det känns att gå in i VD-rollen för Hummingbird Meetings & Events, ”Otroligt kul och motiverande! Fastän vi har utvecklats fantastiskt så finns det så mycket kvar att göra. Vi har en bra plan och jag ser väldigt mycket fram emot att förverkliga den ihop med mitt kompetenta och härliga team”. 

Ulf Hansen är kvar som styrelseordförande och huvudägare via Intoit Travel Group där han fortsätter som VD för koncernen.

Enligt Pressmeddelande

Dela

Relaterade inlägg

Nu bekräftar svenska deltagare, svenska destinationer och svensk besöksnäring, om det stora, internationella intresset för...
Sembo har lanserat en ny typ av AI-assistent som ger skräddarsydda förslag på resor, transport...
Efter fem år i Intoit Travel Group och med en fantastisk tillväxt där man mer...
VIAREPS ska marknadsföra flod- och havskryssningsrederiet Plantours i Norden och Benelux Plantours utser AVIAREPS, världens ledande...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy