onsdag 24 jul, 2024

Karlstad Airport välkomnar Apollo!

Karlstad airport

Dela

Efter tio års frånvaro kommer värmlänningarna återigen kunna resa med en av Sveriges största researrangörer, Apollo. Den forna greklandsspecialisten erbjuder idag resor till världens alla hörn, året om och blir ett välkommet tillskott till Karlstad Airports charterutbud.

– Vi gör en medveten satsning på regionala flygplatser och har haft ögonen på Karlstad en längre tid. Vi är glada att kunna erbjuda två grekiska destinationer direkt från Karlstad under 2025, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.

Två grekiska destinationer
Med start i maj 2025 kommer värmlänningarna kunna resa till genuina grekiska pärlan Karpathos följt av ett högsäsongsflyg till populära Rhodos.

– Det är otroligt roligt att få välkomna en av Nordens ledande charteroperatörer hit till Karlstad och särskilt kul är det för alla oss som älskar Grekland och vill ha fler destinationer att resa till direkt här hemifrån. Karpathos är en underbar ö, lite som Grekland var för 40 år sen, så som vi öluffare minns det. Rhodos är otroligt populärt och att man väljer att lägga produktionen mitt under semestertiden när de flesta kan resa är riktigt bra, det är något vi ofta får önskemål om, säger Åsa Jernfält, kommunikationsstrateg Karlstad Airport.

Apollo erbjuder en mängd olika typer av hotell och resorna kommer att göras med flygbolaget BRA.

– Karpathos och Rhodos är mycket populära resmål med en stor variation av hotell och aktiviteter som ofta är efterfrågade av våra resenärer säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.

Karlstad-Karpathos: 22/5–19/6
Karlstad-Rhodos: 18/6–27/7

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Norska klimataktivister har tagit sig in på Oslos flygplats Gardermoen och försöker störa trafiken, rapporterar...
Swedavias flygplats Göteborg Landvetter Airport har utnämnts till highly commended flygplats i kategorin ECO Innovation...
Första charterflyget från tyska Frankfurt på Jönköping Airport. Ombord på Discover Airlines Airbus 320 fanns...
Kiruna flygplats är stängd sedan man upptäckt fel på landningsbanan. Flygplatsen kommer att vara stängd...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy