onsdag 24 apr, 2024

Koreas turistorganisation samarbetar med AVIAREPS i Italien och Sverige

Foto: KTO Press

Dela

AVIAREPS utsedd till marknadsförings- och PR-representant för Korea Tourism Organization i Italien och Sverige

Stockholm, 18 mars 2024 – Korea Tourism Organization har utsett AVIAREPS, den globala ledaren inom turism, flyg och representation med 68 kontor i 65 länder runt om i världen, till sin marknadsförings- och PR-representant i Italien och Sverige. Detta strategiska partnerskap syftar till att höja Sydkoreas profil som ett ledande turistmål, locka fler besökare från Italien och Sverige samt öka deras konsumtion och vistelselängd.

Foto: KTO Press

Detta partnerskap kommer vid en avgörande tidpunkt då resebranschen ser ut att återhämta sig, och Sydkorea strävar efter att positionera sig som ett förstahandsval för globala resenärer. AVIAREPS kommer att använda sin omfattande erfarenhet och innovativa metoder för att genomföra en holistisk plan utformad för att stimulera efterfrågan och mediebevakningen om destinationen, samt höja kompetensen och öka antalet researrangörer som erbjuder Sydkorea som en del av sin produktportfölj. AVIAREPS lokala expertteam kommer att i nära samarbete med resebranschen och mediepartners säkerställa att destinationen blir top-of-mind för resenärer som söker unika och berikande upplevelser.

Thomas Drechsler, COO Turism på AVIAREPS: ”Vi är hedrade över att ha anförtrotts ansvaret att marknadsföra destinationen Sydkorea i Italien och Sverige. AVIAREPS har åtagit sig att genomföra en omfattande marknadsförings- och PR-strategi med syfte att öka kännedomen om Sydkorea och stimulera turismtillväxten. Vi tror på den enorma potential som Sydkorea har som en mångsidig och fascinerande destination. Vårt mål är att inspirera resenärer, engagera resebranschen, media och relevanta partners, och i slutändan bidra till tillväxten av turismen i Sydkorea.”

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Kroatien satsar allt mer på cykelturism med fler leder. Från 2024 täcks hela ön Mljet...
Europa är den kontinent där uppvärmningen går snabbast, med temperaturer som stiger ungefär dubbelt så...
Taxi Stockholm är stolta över att presentera sin hållbarhetsrapport för 2023. Rapporten visar en betydande...
Den 20 april, slog Lisebergsparken upp portarna för den 101:a sommarsäsongen och bjöd in gäster...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy