onsdag 24 apr, 2024

Live Nation och MTRX presenterar årets konserttåg med Springsteen-tema

Foto:MTR

Dela

För tredje året i rad går Live Nation ihop med MTRX för att skapa ett helt unikt eventtåg inför en av sommarens absoluta höjdpunkter. Den här gången tar Train 99 förväntansfulla fans från Göteborg till Stockholm för Bruce Springsteen and The E Street Bands konsert på Friends Arena den 15 juli. Tillsammans med Sony Music och Rockklassiker blir tågresan en upplevelse utöver det vanliga – med underhållning, överraskningar, mat, dryck och mycket mer ombord.

– Det känns fantastiskt att återigen få samarbeta med MTRX! Efter den enorma framgången med våra tidigare eventtåg till Iron Maiden och Metallica-konserterna är vi mer än glada att kunna ge fansen något extra även inför Bruce Springsteen and The E Street Band i sommar. Redan när vi lämnar perrongen startar uppladdningen och vi ser fram emot att göra resan till en minnesvärd upplevelse för alla ombord, säger Adam Holmstrand, Marketing and Partnership Manager Live Nation.

Sommaren 2023 genomförde Bruce Springsteen and The E Street Band tre otroligt hyllade konserter på Ullevi med över 63 000 besökare varje kväll. I höstas kunde Live Nation avslöja att de återvänder redan i sommar för två konserter på Friends Arena i Stockholm den 15 juli och 18 juli.

– Äntligen får vi presentera ett otroligt eventtåg för våra Göteborgsresenärer, efter att ha kört från huvudstaden med våra tidigare rocktåg! För en så lojal och passionerad fanskara vill vi verkligen skapa en alldeles unik upplevelse med underhållning, överraskningar och hög musik i nära 200 km/h. Vi tror och hoppas att vi kan bjuda på den bästa konsertuppladdningen hittills, säger Maria Hofberg, kommersiell chef MTRX.

Biljetter till Train 99 släpps den 13 mars klockan 10:00 via Ticketmaster.se. Boka enbart Train 99 eller tågresa och ståplatsbiljetter till konserten 15 juli.

Information om Train 99:
Datum: 15 juli 2024
Avresa: kl 10:54 från Göteborg med ankomst i Stockholm 14:11.
Åldersgräns: 18+
Antal platser är begränsade.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Ett elfel inträffade på Göteborgs centralstation vid 18.30-tiden på måndagskvällen. Hälften av spåren var strömlösa och...
Flixtrain pausar all tågtrafik i Sverige. Anledningen är ökad efterfrågan i Tyskland, uppger bolaget på...
Kör direkt mellan Nordens två största städer, Stockholm och Köpenhamn. Det blir två dagliga avgångar...
Statliga tågoperatören SJ ska byta sitt biljettbokningssystem under april. I ett pressmeddelande uppger bolaget att...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy