onsdag 24 apr, 2024

Lotta Berner Sjölund börjar som försäljningsdirektör på Eckerö Linjen Ab

Maria Hellman-Aarnio, Tomas Karlsson och Lotta Berner Sjölund Eckerö Linjen

Dela

Eckerö Linjen är glada att meddela att Lotta Berner Sjölund har anslutit sig till företaget som försäljningsdirektör. Med en gedigen kunskap och omfattande erfarenhet inom turism- och resebranschen förväntas Berner Sjölund bli en stor tillgång för bolagets fortsatta framsteg.

– Det är oerhört glädjande att få välkomna Lotta till Eckerö Linjen. Lottas gedigna kunskap och breda erfarenhet inom turism- och resebranschen kommer att bidra till vår fortsatta utveckling inom bolaget, säger VD Tomas Karlsson. 

Marknadsdirektör Maria Hellman-Aarnio delar denna entusiasm och betonar vikten av att ha Lotta med i företaget för att stärka dess position på marknaden. 

– Vi är övertygade om att Lottas analytiska förmåga och visionära tankesätt kommer att ytterligare förstärka vårt försäljningsteam och bidra till vårt strategiska arbete, tillägger Hellman-Aarnio. 

Lotta Berner Sjölund själv ser fram emot de nya utmaningarna och möjligheten att arbeta tillsammans med sina nya kollegor, för att fortsätta utveckla försäljningsarbetet. 

– Jag ser fram emot nya utmaningar och att få lära känna mina nya kollegor. Försäljningsarbetet verkar intressant och jag tycker om att få fortsätta jobba inom turismen på Åland. Eckerö Linjen verkar ha en bra kultur och det ska bli roligt att bli en del av teamet där, säger Berner Sjölund. 

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Förvaltningsstiftelsen för Sveriges Radio, Sveriges Television och Utbildningsradion nominerade tidigare i år Christina Björklund till...
Nordic Hotels & Resorts nordliga flaggskepp Copperhill Mountain Lodge välkomnar Louise Mackegård Evensen som ny General Manager. Jämtlänningen och tidigare...
Regeringskansliet har beslutat om nomineringar till Swedavias styrelse. Regeringskansliet nominerar Ulrika Francke till ny styrelseordförande för...
Det onoterade taxibolaget Cabonline, där Taxi Kurir ingår, sparkar vd Dag Kibsgaard-Petersen och låter den...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy