måndag 24 jun, 2024

Magnus Widell blir ny Sverige-vd på Boulebar

Foto: Boulebar

Dela

Han har tidigare bland annat varit vd för Gröna Lund där han drev nöjesparken med framgång under tio år. Nu är målet att ta Boulebar till nya höjder.

Magnus Widell kommer senast från rollen som Chief Operating Officer och vice vd på upplevelsekoncernen Moment Group. Han slutade på Gröna Lund 2022 efter nästan tio år där han med framgång skapade en effektiv och lönsam organisation, samt ett väldigt populärt besöksmål.

Utnämningen av Magnus som ny vd är ett viktigt steg i Boulebars framtida planer. Trots en allmänt nedåtgående konjunkturutveckling väljer bolaget att fortsätta utveckla och expandera Boulebar.

– Oerhört kul med Magnus på plats hos oss. I Magnus ser vi en enormt erfaren ledare som trots sina år i branschen fortfarande är nyfiken och ambitiös. Vi har mycket att göra och möjligheterna för oss är stora, och Magnus blir den perfekta kandidaten för att fortsätta utveckla Sverige. Han är ett riktigt kap för oss, säger Henrik Kruse, koncern-vd på Boulebar Group.

– Jag är väldigt glad över att få ansluta till det härliga gänget på Boulebar. Här finns stora ambitioner och tydliga mål, men som innerst inne drivs av kärleken till boule och kulturen runt sporten. Med en sådan passion som grund och ett starkt intresse för affären är jag övertygad om att vi kommer att nå våra mål, säger Magnus Widell, ny vd på Boulebar Sverige.

Nyetablering och starkt 2023

Magnus Widell tillträder sin nya roll i mars och kommer att ansvara för Boulebars verksamhet i Sverige. Sedan tidigare finns Boulebar även i Danmark och öppnade nyligen sin första bar i London genom förvärvet av Jack & Boule. Totalt finns det 12 boulebarer, varav merparten i Sverige.

Trots ökade kostnader och en nedåtgående konjunkturutveckling gjorde Boulebarkoncernen ett stabilt 2023 med vinst och med lanseringen i London och en ny Boulebar i Danmark som två stora höjdpunkter.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Den 1 juli tillträder Elisabeth Haglund som ny styrelseordförande för Skepparholmen Nacka, spa- och konferenshotell...
Skavsta stärker organisationen med Brett Weihart som ny vd för Stockholm Skavsta Airport och Daniel...
Anna Nergårdh har valts till ny ordförande för Friluftsfrämjandets riksstyrelse. Anna tar över efter Erik...
Martin Erkenborn, vd och koncernchef för Leksand Resort AB går in som ordinarie ledamot och...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy