lördag 20 apr, 2024

Martin Letzter blir ny VD för Ramundbergets Alpina Drift AB

Dela

Foto:Martin Letzter på Mt St Elias, Alaska.

Martin Letzter har utsetts till VD för Ramundbergets Alpina Drift AB. Han tillträdde tjänsten den 28 november.

Martin kommer till Ramundberget från SkiStar AB, där han senast arbetat som strategichef samt destinationschef för den österrikiska skidanläggningen St. Johann in Tirol. Från 2017 till 2020 var han även destinationschef för Hemsedal i Norge. 

Martin efterträder Philip Flacké, ägare av Ramundberget, som fortsatt kommer att arbeta med Ramundbergets fastighetsbestånd och den långsiktiga utvecklingen av Ramundberget.

– Jag är otroligt glad över att vi rekryterat Martin Letzter till rollen som VD för att driva våra verksamheter för den dagliga driften och stärka Ramundbergets organisation med sin gedigna erfarenhet. Detta medför att jag kommer kunna fokusera på att fortsätta förädla våra fastigheter och den långsiktiga utvecklingen av Ramundberget, säger Ramundbergets ägare Philip Flacké.

– Ramundberget har med sin fantastiska natur och långa skid- och värdskapstradition lyckats förmedla den genuina skidupplevelsen till våra gäster och skapa ett starkt varumärke vid vägs ände i Funäsfjällen. Jag ser fram emot att få bli en del av denna historia och att tillsammans med teamet i Ramundberget ta nästa stavtag på destinationens resa, säger Martin Letzter, ny VD för Ramundberget.

Innan tiden på SkiStar hade Martin ett förflutet inom mediebranschen samt som managementkonsult på Boston Consulting Group. Utöver sin professionella bakgrund har Martin även ett förflutet inom klättring och skidalpinism där man på meritlistan bland annat kan nämna att han korsat Svalbard på randonnéeskidor och blev yngste svensk att bestiga Mt. Everest 2006.

Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Massiva översvämningar har drabbat den annars torra staden Dubai. På tolv timmar föll lika mycket regn...
Ytterligare en person är misstänkt för inblandning i den omtalade springnotan i Malmö i julas. Fyra...
Den 20 oktober går den tjugonde upplagan av Palma Marathon Mallorca av stapeln, i år...
Nu bekräftar svenska deltagare, svenska destinationer och svensk besöksnäring, om det stora, internationella intresset för...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy