torsdag 18 apr, 2024

Martin Widholm blir ny hotelldirektör på Clarion Hotel Draken

Dela

Draken väcks till liv när Nordic Choice Hotels rekryterar Martin Wiholm till rollen som hotelldirektör
Foto:Nordic Choice Hotels

De blir Martin Wiholm som träder in i rollen som hotelldirektör. Martin kommer senast från rollen som Head of Business Development Food & Beverage för ESS Group. 

Martin har lång erfarenhet från hotellbranschen med flera tidigare nyckelroller inom Nordic Choice Hotels och Clarion Hotel. Hans erfarenhet från drift- och utvecklingskoncept, pre-opening, internutbildningar, hållbarhetsprojekt kombinerat med hans trygga ledarskap är precis vad Clarion Hotel letat efter i rekryteringen. 

  • En av min viktigaste uppgifter i rollen som driftsdirektör för Clarion Sverige var att rekrytera en hotelldirektör till Clarion Hotel Draken. Jag och mina kollegor är väldigt glada och stolta över att få välkomna Martin hem till Clarion igen. Hans erfarenheter tillsammans med kännedomen om Göteborg gör honom till en helt perfekt rekrytering. Martins uppdrag initialt handlar till stor del om att bygga relationer, rekrytera nyckelroller samt bli en del av Göteborgs näringsliv och stadens olika nätverk, säger Miri Sumiq Driftsdirektör Clarion Hotel Sverige.

Martin Wiholm påbörjar sin tjänst som hotelldirektör för Clarion Hotel Draken 1 mars 2023.

  • ”Det var på tiden” har familj och vänner i min närhet sagt när jag berättat om min kommande tjänst. Jag är otroligt glad över att få möjligheten att vara med och öppna Clarion Hotel Draken som kommer bli ett fantastiskt tillskott för Göteborg och dess destinationsutveckling. Min långa erfarenhet av flera roller inom besöksnäringen – nu senast på ESS Group – gör mig mer än redo att axla det yttersta ansvaret för Draken, säger Martin Wiholm, tillträdande hotelldirektör på Clarion Hotel Draken.

Källa:Enligt Pressmeddelande.

Dela

Relaterade inlägg

Flygbolaget SAS flög 2 miljoner passagerare i mars, en ökning med 5 procent jämfört med...
Dulles flygplats i Washington borde döpas om till Donald Trump. Detta tycker republikaner som nu...
Det på många håll trivsamma påskvädret väntas nu förbytas i snöoväder. SMHI hade sedan tidigare utfärdat en gul...
Pennor, filtar och bestick från Air Force One är hett eftertraktade souvenirer bland dem som...

Populära inlägg

Vår webbplats använder cookies. Läs mer om vår användning av cookies: Integritetspolicy